Πίτα για το Αθλητικό Τμήμα
Αθλητισμός

Πίτα για το Αθλητικό Τμήμα

Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα για το 2014 έκοψε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων αθλητικών σωματείων και συλλόγων, του προσωπικού αλλά και αθλούμενων. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης, έκλεισε με την απονομή διπλωμάτων πρώτων βοηθειών σε εργαζομένους του Αθλητικού Κέντρου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Σε δύσκολους καιρούς για τα οικονομικά των δήμων, στο Μαρούσι δεν έχουμε κλείσει ούτε ένα αθλητικό τμήμα, γιατί πιστεύουμε στην αξία της άθλησης για την προστασία της Υγείας και την πρόληψη κατά των χρόνιων παθήσεων. Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό για τη συμβολή του στην επιτυχημένη λειτουργία των τμημάτων αθλητισμού του Δήμου μας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στον αθλητισμό στην πόλη μας και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας πρότυπα αθλητικά προγράμματα σε εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών που χρόνο με τον χρόνο επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε και να αυξάνουμε. Η μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας είναι η καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειάς μας και η επιβεβαίωση ότι η επιλογή μας αυτή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Χρήστος από τον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών, την οποία και έκοψαν εν συνεχεία ο δήμαρχος Γ. Πατούλης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας. Η βραδιά για την κοπή της πίτας ολοκληρώθηκε με την απονομή των διπλωμάτων στους εργαζομένους του Τμήματος Αθλητισμού, που παρακολούθησαν το σεμινάριο πρώτων βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού.

Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, και Δημήτρης Σμυρνής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, και Δημήτρης Καρλαύτης, ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου Κωνσταντίνος Κουτσούκος, η πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Τρίτων» Αναστασία Μέτσιου, ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Δημήτρης Λέμης, η πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «Οδυσσέας» Κάτια Ηλιοπούλου, ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Βάιος Γιώρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet