Σε εξέλιξη τα έργα ασφαλτόστρωσης στο Μαρούσι
Ποιότητα Ζωής

Σε εξέλιξη τα έργα ασφαλτόστρωσης στο Μαρούσι

Μετά την ολοκλήρωση των έργων ασφαλτόστρωσης στην οδό Βασ. Όλγας (κέντρο), στην οδό Σισμανογλείου (Νέο Μαρούσι) και στην οδό Λέρου (Σωρός) οι εργασίες ασφαλτόστρωσης συνεχίζονται για την ανακατασκευή του οδοστρώματος σε συγκεκριμένες οδούς του Δήμου Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Διονύσου, στο τμήμα από Αγίου Κωνσταντίνου έως Δημ. Μόσχα, ενώ αύριο, Σάββατο 28 Μαΐου, ξεκινούν οι εργασίες στην οδό Γούναρη, στο τμήμα από Διονύσου έως 25ης Μαρτίου. Και στις δύο οδούς τα έργα ασφαλτόστρωσης αναμένεται, σύμφωνα με τον Δήμο, να έχουν ολοκληρωθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2016.

Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή Αναβρύτων στην οδό Ιερέως Δούση, στο τμήμα από Αγ. Ελεούσης έως Ευκαλύπτων και σε τμήμα της οδού Δάφνης.

Τα ανωτέρω έργα είναι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, αποτέλεσμα διεκδίκησης του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου υπενθυμίζει στους οδηγούς να ακολουθούν τις σημάνσεις του εργολάβου κατά τις ημέρες εκτέλεσης των εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet