Σκληρή απάντηση της ΔΑΣ ΟΤΑ στην Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων
Κοινωνία

Σκληρή απάντηση της ΔΑΣ ΟΤΑ στην Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων

Με σκληρό ύφος απαντά η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ ΟΤΑ) στην πρόσφατη ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου (Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση vs προεδρείου Σωμ. Εργαζομένων Αμαρουσίου), με την οποία η τελευταία κατηγορούσε την πρώτη, μεταξύ άλλων, και για καταπάτηση του καταστατικού του Σωματείου.

Στην απάντησή της, η ΔΑΣ ΟΤΑ κατηγορεί για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» τα μέλη της Κίνησης, τονίζοντας ότι «προβοκάρουν» το Σωματείο την ώρα που δίνει μάχες «με τους συναδέλφους συμβασιούχους αλλά και με τους συναδέλφους στο ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας και την ταυτόχρονη μονιμοποίησή τους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

Στην ίδια ανακοίνωση η ΔΑΣ ΟΤΑ καταγγέλλει την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων για παντελή απουσία της από τους αγώνες κατά των ιδιωτικοποιήσων, για πλήρη «υποταγή» στα κελεύσματα της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου και της κυβέρνησης, καθώς και για πλήρη καταστρατήγηση των συλλογικών διαδικασιών.

Ιδιαίτερα επικριτική είναι η ΔΑΣ ΟΤΑ κατά του επικεφαλής της Κίνησης, για τον οποίο αναφέρει ότι «ξεπληρώνει γραμμάτια προς τη Διοίκηση του Δήμου».

«Καλούμε τους συναδέλφους να γυρίσουν την πλάτη στη συγκεκριμένη παράταξη. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι χύνουν δηλητήριο στους συναδέλφους και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να διασπάσουν την ενότητα του Σωματείου. Είναι προβοκάτορες» καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ, στην οποία ωστόσο γίνεται αναφορά και σε στελέχη της Ενωτικής Κίνησης που διαφωνούν με το περιεχόμενο της πρόσφατης ανακοίνωσής της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet