Γ. Καραμέρος: Έχω λαχτάρα για το Μαρούσι
Πολιτική

Γ. Καραμέρος: Έχω λαχτάρα για το Μαρούσι

Να στείλουν μήνυμα αλλαγής και επανεκκίνησης της πόλης του Αμαρουσίου με την ψήφο τους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, κάλεσε τους Μαρουσιώτες ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωμένο Μαρούσι επισήμανε ότι οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη απόφαση με βάση αυτό που έλεγε η καρδιά του, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι βρίσκεται στη φάση διαμόρφωσης ενός πολυσυλλεκτικού συνδυασμού, με στελέχη όλων των κομματικών καταβολών.

«Είχα μια πολύ καλή συνεργασία με την περιφερειάρχη Αττικής, την κ. Ρένα Δούρου και τον ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενος, καθώς από το 2009 είμαι μέλος των Οικολόγων Πράσινων. Θέλουμε ο επόμενος δήμαρχος Αμαρουσίου να είναι ο πρώτος πράσινος δήμαρχος στην Αττική», τόνισε ο κ. Καραμέρος.

Υπογράμμισε ότι η πόλη μπορεί να πάει πολύ καλύτερα, χτίζοντας πάνω στα θετικά και εφαρμόζοντας ρεαλιστικές λύσεις για τα προβλήματά της.

Αναφερόμενος στα προβλήματα του Αμαρουσίου, ο κ. Γιώργος Καραμέρος εστίασε στο κυκλοφοριακό και στις αλλαγές που θα επιφέρουν οι τρεις σταθμοί του Μετρό, που προγραμματίζεται να κατασκευαστούν από την εταιρεία, στη λειτουργία της πόλης.

«Το Μαρούσι χρειάζεται έναν δήμαρχο με απόλυτη αφοσίωση στην πόλη και όχι έναν που θα το αντιμετωπίζει ως ένα από τα πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη» τόνισε ο κ. Γ. Καραμέρος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Καραμέρο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet