Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Οι πολίτες του Αμαρουσίου δεν χρειάζονται ούτε καθοδηγητές, ούτε κατευθύνσεις
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Οι πολίτες του Αμαρουσίου δεν χρειάζονται ούτε καθοδηγητές, ούτε κατευθύνσεις

«Πολιτικά ανήθικη» χαρακτηρίζει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη τη διακίνηση φωτογραφίας της με τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Καραμέρο, λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Η κ. Πατούλη-Σταυράκη επισημαίνει ότι πρόκειται για φωτογραφία από παλαιότερη εκδήλωση του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, στον οποίο η ίδια διατελεί πρόεδρος, ενώ, τονίζει ότι η φωτογραφία διακινήθηκε με σκοπό να «δημιουργηθούν εντυπώσεις» πριν την κρίσιμη αναμέτρηση του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη, στην Περιφέρεια Αττικής.

«Οι πολίτες του Αμαρουσίου δεν χρειάζονται ούτε καθοδηγητές, ούτε κατευθύνσεις» τονίζει η κ. Μ. Πατούλη-Σταυράκη στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Τις τελευταίες ώρες κάποιοι διακινούν φωτογραφία μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Καραμέρο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στηρίζω εμμέσως την υποψηφιότητά του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Μαρούσι. Αποσιωπώντας, βέβαια, σκοπίμως ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο παλαιότερης εκδήλωσης του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Είναι ευνόητος – έστω και αν παραμένει πολιτικά ανήθικος – ο λόγος που δημοσιεύεται η συγκεκριμένη φωτογραφία στην παρούσα συγκυρία, λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής. Μόνο που όσοι επιχειρούν με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουν εντυπώσεις, θα μείνουν στο τέλος με αυτές.

Σε ό,τι αφορά στο Μαρούσι, οι πολίτες την Κυριακή θα κρίνουν, θα αξιολογήσουν και θα αποφασίσουν για το ποιον θέλουν δήμαρχο τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην πόλη τους. Δεν χρειάζονται ούτε καθοδηγητές, ούτε κατευθύνσεις. Προφανώς, οι πολίτες θα προκρίνουν τον υποψήφιο εκείνον που θα διασφαλίσει τη συνέχεια του έργου της διοίκησης Πατούλη και θα μπορέσει να τους εγγυηθεί μία αγαστή συνεργασία με τον επόμενο περιφερειάρχη προς όφελος των πολιτών και της πόλης του Αμαρουσίου.

Προσωπικά, θα υπηρετήσω την πόλη και τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους, με διάθεση συναίνεσης, συνεργασίας και πάντοτε με γνώμονα το κοινό όφελος. Η μέχρι σήμερα πορεία μου έχει αποδείξει ότι η μόνη στήριξη που παρέχω άπλετα είναι αυτή προς τον συνάνθρωπό μου κι αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet