Το Δ.Σ. Αμαρουσίου τίμησε τον Γ. Πατούλη για την εκλογή του στην ΚΕΔΕ
Πολιτική

Το Δ.Σ. Αμαρουσίου τίμησε τον Γ. Πατούλη για την εκλογή του στην ΚΕΔΕ

Τιμητική πλακέτα για την εκλογή του στην προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) απένειμε στον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης.

Η εκδήλωση τιμής στο πρόσωπο του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος είναι ο πρώτος δήμαρχος από ιδρύσεως του Δήμου, ο οποίος ψηφίστηκε ως πρόεδρος στο ανώτατο όργανο των ΟΤΑ, πραγματοποιήθηκε στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014.

Με την ευκαιρία αυτή, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ευχήθηκε στον κ. Πατούλη καλή επιτυχία στο έργο του, σημειώνοντας ότι «η σημαντική αυτή διάκρισή σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας. Η συμβολή σας από την προεδρία της ΚΕΔΕ , θα αποκαταστήσει τη χαμένη τιμή του πιο άμεσου και δημοκρατικού θεσμού, που είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θα είμαστε μαζί σας σε όλες τις προσπάθειές σας».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο και τους δημοτικούς συμβούλους για την εκτίμηση στο πρόσωπό του, αφιέρωσε την πλακέτα στην πόλη του Αμαρουσίου, την οποία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «υπηρετεί με συνέπεια».

«Η Αυτοδιοίκηση θα πρωταγωνιστήσει για την ανάπτυξη και την πρόοδο της κοινωνίας. Αυτή η πλακέτα δεν ανήκει σ΄ εμένα, αλλά στην ενότητα της Αυτοδιοίκησης, μέσα από την ανατροπή που ενωμένοι θα κάνουμε μικροί και μεγάλοι δήμοι, τα επόμενα χρόνια», τόνισε.

Ευχές προς τον κ. Πατούλη απηύθυναν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ελευθέριος Μαγιάκης και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Κωνσταντίνος Βλάχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet