3 νέες υποψηφιότητες για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
Πολιτική

3 νέες υποψηφιότητες για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, θα είναι η ιδιωτική υπάλληλος Σοφία Κόλλια Φωτεινού, ο δημόσιος υπάλληλος Πέτρος Κόνιαρης, και η εφοριακός Βάλια Χριστακοπούλου, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε νέα πρόσωπα στην ομάδα μας, με τη γυναικεία παρουσία να υπερτερεί. Όλοι τους Μαρουσιώτες, ορμώμενοι από την αγάπη τους για το Μαρούσι είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, και καθένας, με τις γνώσεις, την ενασχόληση, την προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή, να συμβάλλει στην προώθηση των στόχων του συνδυασμού μας για την καλύτερη προώθηση των συμφερόντων της πόλης μας και για το όφελος των πολιτών».

Οι δηλώσεις των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Σοφία Κόλλια Φωτεινού«Αποφάσισα να πλαισιώσω και να στηρίξω το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, υποκινούμενη να αναλάβω αυτή την πρόκληση αποκλειστικά από την αγάπη μου για το Μαρούσι, τον τόπο όπου μεγαλώνω τα παιδιά μου, έναν τόπο με παράδοση και ιστορία, με δυναμική και προοπτική. Στην παράταξη του δημάρχου υπάρχει σχέδιο, γνώση και εμπειρία και επιθυμία μου είναι να βοηθήσω και εγώ όλοι μαζί να πετύχουμε ακόμη υψηλότερους και δυσκολότερους στόχους».

Πέτρος Κόνιαρης«Αγαπώ το Μαρούσι και θέτω στη διάθεση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη τις γνώσεις, την εμπειρία και το όραμά μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ως επί 15ετίας δημοτικός υπάλληλος Αμαρουσίου στον τομέα της καθαριότητας, αλλά και ως πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αμαρουσίου, πιστεύω ότι μέσα από τη συστράτευσή μου με τον νυν δήμαρχο το όραμά μου μπορεί να γίνει πραγματικότητα».

Βάλια Χριστακοπούλου«Όταν οι νέες ιδέες σμίγουν με την εμπειρία και εργαστούμε δημιουργικά για το κοινό καλό και όφελος, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να προκύψουν. Με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, αποφάσισα να στηρίξω με τη συμμετοχή μου τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη και τους συνεργάτες του με σκοπό να υπηρετήσω με αφοσίωση τις ανάγκες της πόλης μας, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα “Μαρούσι, Ανθρώπινη πόλη”».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet