Ενθουσίασε το Μαρούσι Hip Hop Fest
Πολιτισμός

Ενθουσίασε το Μαρούσι Hip Hop Fest

Για πρώτη φορά οι Razastar, ο Αρτέμης και οι Ρυθμοί Μεγάλοι, καθώς και ο Τάφ Λάθος με τον Dj Micro και οι Wrongface βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του Αμαλίειου Θεάτρου και ερμηνεύοντας ζωντανά κομμάτια από όλη τη δισκογραφική τους πορεία αποθεώθηκαν από τους φίλους του Hip Hop.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 με τη θεατρική παράσταση «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη».

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, φοιτητές και ανέργους. Επίσης βάσει κοινωνικών κριτηρίων συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους πολίτες του Αμαρουσίου.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 2038000 του Δήμου Αμαρουσίου και στο 11876.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores.
  • Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens.
  • Στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι.
  • Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.
  • Μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876.

Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.

Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας
Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρεία Action Εστί.

Πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο www.festivalamarousiou.gr και στο facebook.com/festivalamarousiou.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet