Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «βραδιές σινεμά» στις γειτονιές του Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «βραδιές σινεμά» στις γειτονιές του Αμαρουσίου

Την Τρίτη 29 Ιουνίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος για τις «βραδιές σινεμά» της διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκαν στις γειτονιές της πόλης για το πενθήμερο από 15/6-29/6.

Ειδικότερα, οι δημότες και επισκέπτες του Αμαρουσίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο στις γειτονιές της πόλης. Μία καινοτόμος δράση του Δήμου Αμαρουσίου με ειδικές φορητές οθόνες που κατέστησαν τις προβολές σινεμά προσιτές για όλους, διατηρώντας υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Οι εκδηλώσεις της διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζονται με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις στη Βορέειο Βιβλιοθήκη.

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση στη θεατρική παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου με το κοινό να απολαμβάνει τη ζεστή καλοκαιρινή βραδιά. Τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, ο οποίος μετέφερε στους θεατές και τον χαιρετισμό του.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού έχει ξεκινήσει από 25 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Παράλληλα, την 1η Ιουλίου 2021 ξεκινά το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη η οποία μέσα από τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Παρ’ το αλλιώς», θυμίζει στην κοινωνία, μέσα σε έναν πραγματικά δύσκολο χρόνο για όλους, την ανάγκη να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ που διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ)

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet