Σ. Σαραούδας προς μαθητές: Καλή σχολική χρονιά με υπομονή και ασφάλεια
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σ. Σαραούδας προς μαθητές: Καλή σχολική χρονιά με υπομονή και ασφάλεια

Σχολεία της Μεταμόρφωσης, επισκέφτηκε σήμερα ο δήμαρχος, Στράτος Σαραούδας, προκειμένου να ευχηθεί στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς «καλή σχολική χρονιά».

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Σαραούδας αναφέρθηκε στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες της φετινού έτους, αλλά και στις δράσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης όσον αφορά στα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

«Έχουμε εφοδιάσει τα σχολεία με μάσκες, θερμόμετρα και αντισηπτικά, ενώ έχουμε προχωρήσει στον πλήρη καθαρισμό και απολύμανσή τους. Παράλληλα πλέον τα σχολεία μας έχουν προσωπικό καθαριότητας πλήρους απασχόλησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως όλα τα παιδιά θα προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες συνθήκες, «για το καλό των δικών τους και προπαντός των παππούδων τους», προσθέτοντας πως η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή για οποιαδήποτε ανησυχία ή προβληματισμό.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σαραούδας επεσήμανε πως γνωρίζει ότι οι ηλικίες των μαθητών δεν ενδείκνυνται για κοινωνικές αποστάσεις, συστήνοντας υπομονή και προσθέτοντας πως «όταν τελειώσει αυτή η δοκιμασία, και με την προϋπόθεση ότι έχετε τελειώσει τη μελέτη σας, είμαι βέβαιος ότι αρκετές γιορτές ή πάρτι σας περιμένουν!».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ευχήθηκε «καλή σχολική χρονιά με υπομονή, ασφάλεια και καλή πρόοδο σε όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet