Β. Καραβάκος: Μεταφόρτωση απορριμμάτων του Ηρακλείου στη Μεταμόρφωση
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Β. Καραβάκος: Μεταφόρτωση απορριμμάτων του Ηρακλείου στη Μεταμόρφωση

Σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων έστησε ο Δήμος Ηρακλείου στη Μεταμόρφωση, όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, Βασίλης Καραβάκος.

Ο κ. Β. Καραβάκος τονίζει ότι η δημοτική Αρχή του δημάρχου Μιλτιάδη Καρπέτα είναι «απούσα». Μάλιστα, θέτει το ερώτημα, μήπως είναι «συνένοχη» στην ενέργεια αυτή, στην οποία η παράταξη θα «είναι απέναντι» όπως σημειώνει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του ο επικεφαλής:

Σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων έστησε ο Δήμος Ηρακλείου στη Μεταμόρφωση!
Απούσα η δημοτική Αρχή Καρπέτα

Σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε ενημερώσει τη δημοτική Αρχή ότι ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής ενημέρωσε πως ο Δήμος Ηρακλείου έχει λάβει άδεια για εγκατάσταση σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο αμαξοστάσιο του Δήμου, που βρίσκεται στη Μεταμόρφωση (οδός Δασκαλογιάννη).

Ο κ. Καρπέτας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα.

Πέρασε ένας μήνας και ο Δήμος Ηρακλείου εγκατέστησε σήμερα (21/09) τον σταθμό μεταφόρτωσης!

Η δημοτική Αρχή της Μεταμόρφωσης είναι και πάλι απούσα (ή μήπως συνένοχη;)!

Η δημοτική Αρχή του κ. Καρπέτα εκτός από επικίνδυνη για το δημοτικό ταμείο και την εκπαίδευση, αποδεικνύεται επικίνδυνη και για το περιβάλλον της πόλης μας.

Αναμένουμε από τη δημοτική Αρχή της Μεταμόρφωσης τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να διασφαλιστεί το περιβάλλον και στη γειτονιά και στην πόλη μας.

Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να κάνουμε σαφές και στον Δήμο Ηρακλείου ότι τέτοιες εγκαταστάσεις πριν τοποθετηθούν οφείλουν να έχουν τη συναίνεση του Δήμου και της κοινωνίας όπου εγκαθίστανται. Διαφορετικά, αποτελούν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Θα μας βρουν απέναντι!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet