Η Δ. Θωμαΐδου σε εκδήλωση της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ
Αθλητισμός

Η Δ. Θωμαΐδου σε εκδήλωση της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ

Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών, με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου και βουλευτή Άγγελο Συρίγο, ενώ υπήρξαν και τοποθετήσεις εκ μέρους προσωπικοτήτων από τον αθλητικό, τον πολιτιστικό και τον πανεπιστημιακό χώρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, η οποία, στον σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε:

«Η ΑΕΚ είναι ιστορία, είναι πολιτισμός, είναι προοπτική. Είμαι περήφανη που βρίσκομαι εδώ, στη λέσχη ιστορίας και να είστε βέβαιοι ότι θα στέκομαι αρωγός στο έργο σας».

Για την προσφορά τους στον Πολιτισμό και την ΑΕΚ βραβεύτηκαν ο πρόεδρος του ΚΕΜΙΠΟ Δήμου Νέας Ιωνίας και της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας Λουκάς Χριστοδούλου, καθώς και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, το μέλος της ομάδας μπάσκετ του 1968 Χρήστος Ζούπας και ο καλλιτέχνης Παύλος Κοντογιαννίδης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο δημοσιογράφος-ανταποκριτής στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης και εκπρόσωποι φορέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet