Δ. Θωμαΐδου: Όλοι στηρίζουμε τις ελπίδες μας στον τομέα της Υγείας
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Όλοι στηρίζουμε τις ελπίδες μας στον τομέα της Υγείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, απηύθυνε μήνυμα προς τους συμπολίτες της στο οποίο και αναφέρει τα εξής:

Η 7η Απριλίου που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, φέτος είναι αφιερωμένη στις νοσοκόμες, στις μαίες, στους επισκέπτες υγείας, ωστόσο υπό τη σκιά της πανδημίας του κορωνοϊού αποτελεί την πιο σημαντική ημέρα των τελευταίων ετών.

Με βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους της υγείας, τους σημερινούς μας ήρωες, που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης και με αυτοθυσία προσφέρουν στήριξη, φροντίδα, θεραπεία πολεμώντας με κάθε τρόπο και μέσο την αόρατη απειλή του κορωνοϊού.

Ολόκληρη η κοινωνία μας βασίζεται και έχει στηρίξει τις ελπίδες στον τομέα Υγείας, όμως πρέπει και ο καθένας μας προσωπικά να συνεχίσει με υπευθυνότητα να ακολουθεί τις οδηγίες και να εφαρμόζει τα μέτρα προστασίας.

Η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε δεν επιτρέπει εφησυχασμό, παρά μόνο εγρήγορση και πρέπει παράλληλα οι αρμόδιοι φορείς να προβούν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την κάλυψη των διογκούμενων αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας και για την πρόσβαση των πολιτών σε αποτελεσματικές υπηρεσίες υγείας ανεξαρτήτως εθνικότητας και εισοδήματος.

Η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού ας αποτελέσει, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, μια μεγάλη ευκαιρία για αλλάξουμε και να βοηθήσουμε προς το καλύτερο. Δίνουμε όλοι μαζί ενωμένοι αυτή τη μάχη και στο τέλος θα βγούμε νικητές!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!
ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet