Κ.Ο. Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ: Σε πολεοδομία, δημοτολόγιο, ληξιαρχείο, ΚΕΠ, βιβλιοθήκη και ΟΠΑΝ περιόδευσε ο Πέτρος Αλέπης
Πολιτική

Κ.Ο. Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ: Σε πολεοδομία, δημοτολόγιο, ληξιαρχείο, ΚΕΠ, βιβλιοθήκη και ΟΠΑΝ περιόδευσε ο Πέτρος Αλέπης

Στην πολεοδομία, το δημοτολόγιο, το ληξιαρχείο, στα ΚΕΠ, στη βιβλιοθήκη και στις υπηρεσίες του ΟΠΑΝ περιόδευσε ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, το πρωί της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας Κώστα Κατιμερτζόγλου.

Ο Πέτρος Αλέπης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους του Δήμου της Ν. Ιωνίας και να τους μεταφέρει «το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης του ΚΚΕ», καλώντας τους «να δυναμώσουν παντού το ΚΚΕ, στα σωματεία, στους συλλόγους, στους μαζικούς φορείς, στον Δήμο και στη Βουλή».

Τόνισε ότι οι εργαζόμενοι «δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από “παλιούς και νέους σωτήρες”, αλλά ότι με τη δράση τους και με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές μπορούν να μετρήσουν νέες καταχτήσεις, φέρνοντας σαν παράδειγμα τους μεγάλους αγώνες στην Cosco, στην Ν/Ε Ζώνη του Περάματος, στους οικοδόμους, στην Ε-FOOD και αλλού όπου οι εργαζόμενοι με τον οργανωμένο αγώνα τους κατάφεραν να διασφαλίσουν δικαιώματα (ωράριο, βαρέα και ανθυγιεινά επιδόματα κ.α.) ακόμη και να υπογράψουν συλλογικές συμβάσεις εργασίας».

Τέλος, οι Κ.Ο. Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ σημειώνουν ότι «ακολούθησε πλούσια συζήτηση με τους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες. Το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα των Κομματικών Οργανώσεων της Ν. Ιωνίας με το κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες σε δεκάδες χώρους δουλειάς και γειτονιές της πόλης».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet