Έκκληση δημάρχου Παπάγου – Χολαργού προς τους δημότες για να συντηρείται καθαρή η πόλη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Έκκληση δημάρχου Παπάγου – Χολαργού προς τους δημότες για να συντηρείται καθαρή η πόλη

Η υπηρεσία Καθαριότητας, όπως ενημερώνει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι στην πρώτη γραμμή διασφαλίζοντας τη δημόσια υγιεινή. Τα στελέχη της καθημερινά βρίσκονται σε κάθε γειτονιά της πόλης πραγματοποιώντας απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους, καθώς και πλύσεις κάδων.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να διατηρείται η πόλη καθαρή και θα πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, διευκολύνοντας το έργο τους.

Στο πλαίσιο αυτό κάνει έκκληση στους συμπολίτες του:

1. Να διαχωρίζουν τα απορρίμματά τους.
– Στους μπλε κάδους, μόνο ανακυκλώσιμα υλικά.
– Στους πράσινους κάδους, μόνο οικιακά απορρίμματα.
– Γάντια και μάσκες ΔΕΝ ανακυκλώνονται. Απορρίπτονται στους πράσινους κάδους.

2. Να μην αφήνουν απορρίμματα έξω από τους κάδους. Συσκευασμένα σε σακούλες καλά δεμένες, να τα τοποθετούν στους πράσινους κάδους.

3. Να μην εναποθέτουν ογκώδη απορρίμματα και «κλαδέματα» στα πεζοδρόμια και τους δρόμους της πόλης, χωρίς προηγουμένως να έχουν καλέσει την υπηρεσία Καθαριότητας (Κοινότητα Παπάγου – 210 6540211 και Κοινότητα Χολαργού – 210 6537261).

4. Να μαζεύουν τα περιττώματα των σκύλων τους, όταν τους βγάζουν βόλτα.

«Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Δήμου μας για το σπουδαίο έργο που επιτελεί σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες», προσθέτει ο κ. Αποστολόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet