Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του δημοτικού συμβούλου του πρ. Δήμου Χολαργού Χρήστου Γκάργκα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του δημοτικού συμβούλου του πρ. Δήμου Χολαργού Χρήστου Γκάργκα

Στην 5η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, στις 9 Απριλίου 2021, κατόπιν εισήγησης του προέδρου του Σώματος, κ. Νικολάου Κουκή, αποφασίστηκε ομόφωνα (αρ.απόφασης 37/2021) η έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του Χρήστου Γκάργκα, ο οποίος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, του πρώην Δήμου Χολαργού, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Εισήγηση προέδρου

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θανάτου του αείμνηστου Χρήστου Γκάργκα, ο οποίος υπηρέτησε ως δημοτικός σύμβουλος, ενώ διατέλεσε και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, του πρώην Δήμου Χολαργού και αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και στην προσφορά των πολύτιμων υπηρεσιών του, τονίζοντας ότι σε όλη την πορεία του υπηρέτησε την πόλη μας με εργατικότητα και συνέπεια.

»Εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη μας για τον θάνατο του, σας καλώ να εκδώσουμε ψήφισμα, προς ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής για τον θάνατό του».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Δημοτικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψιν τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε ομόφωνα:

  • Να επικοινωνήσει ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού με την οικογένεια του εκλιπόντα, προκειμένου να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια της δημοτικής αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντα.
  • Να αναρτηθεί το ανωτέρω ψήφισμα στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet