Ηλ. Αποστολόπουλος: Οφείλουμε να επανεξετάσουμε τη στάση και τη συμπεριφορά μας έναντι των ΑμεΑ
protothema.gr
Κοινωνία

Ηλ. Αποστολόπουλος: Οφείλουμε να επανεξετάσουμε τη στάση και τη συμπεριφορά μας έναντι των ΑμεΑ

Το δικό του μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3/12) στέλνει ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρει:

«Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία σήμερα, αφορμή για να αλλάξουμε νοοτροπία και με ευαισθησία και αλληλεγγύη να επανεξετάσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση και τη συμπεριφορά μας έναντι των Ατόμων με Αναπηρία, που πραγματικά αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα για όλους μας. Μέσα από την καθημερινότητά τους αναδεικνύουν την αξία και το μεγαλείο της ζωής, οπλίζοντάς μας με σύνεση, υπομονή και επιμονή για την αντιμετώπιση των δικών μας μικρών ή μεγάλων δυσκολιών.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού μέσα από έργα και δράσεις, όπως η κατασκευή τουαλετών και ραμπών με σκοπό την απρόσκοπτη πρόσβασης των ΑμεΑ στους χώρους των σχολείων, ο “Αστικός Κήπος-Biohability” με σκοπό την κοινωνική και επαγγελματική ένταξη των Aτόμων με Aναπηρία, αλλά και δράσεις ευαισθητοποίησης, υπενθυμίζει καθημερινά, ότι σε κάθε δημοκρατική και υγιή κοινωνία, όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα για αυτόνομη και ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet