H παιδική ταινία «Το μυστικό του Αϊ Βασίλη» διαδικτυακά από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού στις 31/12
Κοινωνία

H παιδική ταινία «Το μυστικό του Αϊ Βασίλη» διαδικτυακά από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού στις 31/12

Με έναν διαφορετικό τρόπο θα γιορτάσει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού την φετινή παραμονή Πρωτοχρονιάς, αποκαλύπτοντας σε μικρούς και μεγάλους… «Το μυστικό του Αϊ Βασίλη», όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση της Covid-19, απαιτούν την εύρεση νέων τρόπων εορτασμού. Για τον λόγο αυτόν, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις 9 το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη σελίδα του Δήμου στο facebook, θα προβάλλεται η μικρού μήκους ταινία «Το μυστικό του Αϊ Βασίλη».

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού εξασφάλισε τα δικαιώματα της ταινίας προκειμένου να μας κρατήσει συντροφιά ολόκληρη την τελευταία ημέρα του 2020, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι η Στεφανία, ο Χρήστος, η νευρική θεία Θέκλα και ο Άγιος Βασίλης θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα μεταφέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια ατμοσφαιρική ταινία με βασικούς πρωταγωνιστές τις μαριονέτες, οι οποίες βρίσκουν φωνή μέσα από τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Σοφία  Καψαμπέλη, Φρύνη Αρβανίτη και Αλέξη Σταυράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet