Δωρεάν συμμετοχή στην Παιδική Χορωδία Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Δωρεάν συμμετοχή στην Παιδική Χορωδία Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προσκαλεί παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών να συμμετάσχουν στην Παιδική Χορωδία του Δήμου, η οποία επί 23 συνεχόμενα έτη δραστηριοποιείται στην πόλη, συμμετέχοντας σε πολλές καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αποσπώντας πάντα επαινετικά σχόλια.

Η Χορωδία έχει επίσης εμφανιστεί στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Στέφανος Κορκολής κ.ά., ενώ έχει τραγουδήσει στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στη Βουλή των Ελλήνων, σε εκδηλώσεις του Προεδρικού Μεγάρου, του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Στόχος της δημοτικής Αρχής είναι μέσα από την Παιδική Χορωδία να ενισχυθεί κάθε προσπάθεια πολιτιστικής και καλλιτεχνικής ανάπτυξης στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν στο Ωδείο «Κατερίνα Μάσκα», το οποίο έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση της χορωδίας, κάθε Παρασκευή 19:00 – 21:00, με την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική εμπειρία του διδακτικού του προσωπικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet