Συνάντηση Κ. Κατσικογιάννη με τη διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων
Αθλητισμός

Συνάντηση Κ. Κατσικογιάννη με τη διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Γιώργος Κατσικογιάννης και στελέχη της παράταξης Πεντέληθεν επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων και είχαν θερμή συνάντηση και συζήτηση με την διοίκηση του Ομίλου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Ομίλου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο αντιπρόεδρος, Σταύρος Στεργίου, η γενική γραμματέας, Κωνσταντίνα Κλειτοράκη και ο ταμίας – υπεύθυνος Υποδομών και γυναικείας ομάδας, Ιωάννης Χαντζόπουλος.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου παρουσίασε στον υποψήφιο δήμαρχο τις δραστηριότητες του Ομίλου, τις προτεραιότητες και τα κύρια προς επίλυση θέματα.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ όλων για το πλαίσιο λειτουργίας των αθλητικών Ομίλων – Σωματείων στον Δήμο Πεντέλης, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, κοινή διαπίστωση ήταν η ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών και της πολύπλευρης στήριξης των δραστηριοτήτων του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ο κ. Γιώργος Κατσικογιάννης δήλωσε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων που σήμερα, ως άνθρωπος του Αθλητισμού, είχα την ευκαιρία και χαρά να βρεθώ σε οικείο και ζεστό περιβάλλον.

»Συγχαίρουμε τη διοίκηση και τα μέλη του ΚΑΟ Μελισσίων για το πολύπλευρο έργο που προσφέρουν.

»Τόσον οι ίδιοι, όσο και το στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου, προπονητές – τεχνικοί – φυσικοθεραπευτές και όλοι οι συντελεστές, αποτελούν την εγγύηση όχι μόνο των επιδόσεων των αθλητριών και αθλητών, αλλά και της αγωγής και του ήθους των αυριανών πολιτών.

»Συγχαίρουμε, επίσης, τους γονείς των παιδιών που πλαισιώνουν τις ομάδες του Ομίλου για την διορατικότητά τους να προσφέρουν θετικές διεξόδους και εμπειρίες στα παιδιά τους και να τα θωρακίσουν με τις Αρχές και Αξίες του Αθλητισμού.

»Στις αθλήτριες και τους αθλητές του Ομίλου ευχόμαστε να ενστερνισθούν πλήρως το “Ευ Αγωνίζεσθε”, να είναι πάντα υγιείς και να πραγματοποιήσουν τους ευγενείς στόχους και επιδιώξεις τους.

»Τόσον ο ίδιος, όσο και όλο το δυναμικό της κίνησης Πεντέληθεν θα είμαστε αρωγοί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό του Δήμου μας και πάντα δίπλα στον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet