Το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης στα Μελίσσια
Αθλητισμός

Το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης στα Μελίσσια

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Μαΐου, το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού.

Στην αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργάνωση συμμετείχαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, περισσότεροι από χίλιοι θεατές – φίλοι του αθλητισμού, οι οποίοι απόλαυσαν πλούσιο θέαμα από κορυφαίους αθλητές της σωματικής διάπλασης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δ. Στεργίου-Καψάλης στο 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο ΜελισσίωνΟι συμμετοχές στο 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεπέρασαν τους 120 αθλητές, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον των νέων για το άθλημα, αφού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, η εκγύμναση με αντιστάσεις είναι ο θεμέλιος λίθος της φυσικής κατάστασης των αθλητών διαφόρων αγωνισμάτων του στίβου, αθλοπαιδιών (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κ.λπ.) ακόμη και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη τίμησε η Ομοσπονδία για την ιδιότητα του ως πρωταθλητής της Ιππασίας με διακρίσεις σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Επίσης τιμήθηκαν ο τοπικός αντιδήμαρχος Μελισσίων Βασίλης Μπούρας και ο θεματικός αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μούστρης για τη συμβολή τους στην άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, επίσης, οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ, Νίκος Τόλιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης ΑποστολάκοςΛευτέρης Κοντουλάκος και Δημήτρης Μιχαλέλης και οι τοπικοί σύμβουλοι Εύη Ευαγγελίου και Φώτης Τσινός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet