Πλήθος κόσμου στην τελετή προς τιμήν του Παραολυμπιονίκη Π. Τριανταφύλλου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Πλήθος κόσμου στην τελετή προς τιμήν του Παραολυμπιονίκη Π. Τριανταφύλλου

Τελετή τιμής και υποδοχής του Ολυμπιονίκη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 Παναγιώτη Τριανταφύλλου, κατοίκου Μελισσίων, πραγματοποίησε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 ο Δήμος Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης καλωσόρισε στην πόλη τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου προσφέροντάς του τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου και σημειώνοντας ότι «όπως στην αρχαία Ελλάδα κατά την επιστροφή των Ολυμπιονικών οι εξουσίες γκρέμιζαν ένα κομμάτι των τειχών για δείξουν ότι πλέον υπάρχει δύναμη στην πόλη για να τα αντικαταστήσει, εμείς γκρεμίζουμε τα τείχη της καρδιάς μας για να σε βάλουμε μέσα σε αυτή».

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο τοπικός αντιδήμαρχος Μελισσίων Ηλίας Τσουχνικάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σάββας ΒορέαςΗλίας Βιλιώτης, Τίτσα Κυβέλου, Ελευθέριος Κιτσούλης, Δημήτρης Σταυρόπουλος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων Γιώργος Βορέας, οι τοπικοι σύμβουλοι Μελισσίων Γιώργος Μαγιάτης και Νίκος Δροσάτος, ο στρατηγός ε.α. Χρήστος Τόιλος, η υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου Αγνή Ζώη, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων του Δήμου και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet