Ερώτημα για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας θέτει η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Ερώτημα για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας θέτει η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ερώτημα προς τη δημοτική αρχή του Δήμου Πεντέλης θέτει η παράταξη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ σχετικά με τις νομικές ενέργειες που έχουν γίνει για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην πόλη και αιτείται να της παρασχεθούν σχετικά έγγραφα.

Στόχος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι, όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωσή της, η βαθύτερη μελέτη του θέματος, η διαμόρφωση μίας ρεαλιστικής πρότασης και ο προγραμματισμός μίας σειράς ενεργειών για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών του Δήμου Πεντέλης.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ προχωρά σε βαθύτερη μελέτη του ζητήματος των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην πόλη, με στόχο να διαμορφώσει μία ρεαλιστική πρόταση, χωρίς λαϊκισμούς και επικοινωνιακές φωτοβολίδες, καθώς και ένα σαφές χάρτη ενεργειών που πρέπει να γίνουν από τον Δήμο και τους πολίτες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και οι οποίες θα διασφαλίζουν τις συνθήκες υγείας των πολιτών.

Στα πλαίσια αυτά σήμερα κατατέθηκε το ακόλουθο ερώτημα προς τη δημοτική αρχή:

Αιτούμεθα στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων μας να μας χορηγήσετε σχετικά με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας τα εξής:

  1. Αντίγραφο των αγωγών που όπως είπατε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων που έγινε στις 8/9/2014, έχει κάνει ο Δήμος κατά της εγκατάστασης των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στον Δήμο μας.
  2. Ποιες οι λοιπές νομικές ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Πεντέλης για την αντιμετώπιση της παράνομης εγκατάστασης κεραιών στην πόλη και ιδιαίτερα πλησίον χώρων που συγκεντρώνουν ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (σχολεία κ.λπ).
  3. Πόσες και ποιες κεραίες κινητής τηλεφωνίας έχουν εγκατασταθεί στην πόλη από 1/1/2011 και μετά και πόσες από αυτές έχουν κοινοποιήσει στον Δήμο την προβλεπόμενη από τον νόμο μελέτη περιβαλλοντικών όρων και την αντίστοιχη άδεια εγκατάστασης της ΕΕΤΤ.
  4. Τι ενέργειες έχει κάνει ο Δήμος ώστε να ελέγξει και όπου απαιτείται να αποτρέψει την εγκατάσταση νέων κεραιών στην πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet