Ταχυδρομικώς φέτος οι έπαινοι στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπ/ση από τον Δήμο Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ταχυδρομικώς φέτος οι έπαινοι στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπ/ση από τον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία, φέτος απέστειλε ταχυδρομικώς τους επαίνους των επιτυχόντων μαθητών της πόλης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όπως ενημερώνει η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, η οποία επισημαίνει ότι «οι δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν και ξεπέρασαν, μέσα στο 2020, κάνει ακόμη μεγαλύτερη την αξία της επιτυχίας τους».

Ειδικότερα, η κ. Κεχαγιά αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Παρά την αδυναμία να βρεθούμε από κοντά, όπως κάθε χρόνο, για τις βραβεύσεις των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου μας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τους εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία τους αυτή.

Η ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς μας ανάγκασε να στείλουμε τους επαίνους ταχυδρομικά.

Οι πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν και ξεπέρασαν, κάνει ακόμη μεγαλύτερη την αξία της επιτυχίας τους και καθιστά μοναδικό στα χρονικά τον συμβολισμό του επαίνου, που ο Δήμος Πεντέλης τους απονέμει.

Με την επιτυχία σας, μας κάνατε περήφανους, δίνοντάς μας ισχυρό μήνυμα ελπίδας ώστε να αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Αγαπητοί μας νέοι ακαδημαϊκοί πολίτες, είστε πλέον στην αρχή μιας νέας πορείας, γεμάτης από εμπειρίες και γνώσεις. Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλους, στη νέα σελίδα της εκπαιδευτικής ζωής που ανοίγεται μπροστά σας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet