Αντ. Φειδοπιάστης: “Τουλάχιστον άστοχη η δήλωση Γ. Καραμέρου”
Πολιτική

Αντ. Φειδοπιάστης: “Τουλάχιστον άστοχη η δήλωση Γ. Καραμέρου”

Σαφώς ενοχλημένος εμφανίζεται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ – Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών Αντώνης Φειδοπιάστης με τη δήλωση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Αττικής (με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Ρένας Δούρου) Γιώργου Καραμέρου στο enypografa.gr (Γ. Καραμέρος: “Γιατί δεν στηρίζω Στεργίου στον δεύτερο γύρο”), στην οποία αναφέρει ότι δεν στηρίζει τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη στον επαναληπτικό γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου, στο οποίο ο κ. Αντ. Φειδοπιάστης επαναλαμβάνει ότι ο συνδυασμός του αποφάσισε να μην στηρίξει κανέναν από τους δύο υποψηφίους του δεύτερου γύρου, χαρακτηρίζοντας “τουλάχιστον άστοχη” τη δήλωση του κ. Γ. Καραμέρου:

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο συνδυασμός Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου (στον οποίο κάποιοι επέλεξαν τον Γ. Καραμέρο ως υπ. Αντιπεριφερειάρχη), ο μοναδικός δημοτικός συνδυασμός στον Δήμο Πεντέλης που τάχθηκε ανοικτά υπέρ Ρένας Δούρου ήταν η Πεντέλη Εν Δράσει- Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών, παρότι στηριζόταν από μία σειρά πολικών δυνάμεων (Οικολόγοι – Πράσινοι, ΕΠΑΜ, ΑΝ. ΕΛΛ., Σοσιαλιστικό Κόμμα, Δυναμική Ελλάδα, Κίνημα Δεν Πληρώνω).

Αντίθετα, οι συνδυασμοί του κ. Στεργίου και του κ. Γραφάκου δήλωναν σε όλους του τόνους πως είναι ανεξάρτητοι και ακομμάτιστοι.

Από το εκλογικό κέντρο και τα εκλογικά περίπτερα του συνδυασμού μας διακινήθηκε και διακινείται το ψηφοδέλτιο και τα έντυπα της Ρένας Δούρου.

Με τα στελέχη του συνδυασμού μας κι εμένα προσωπικά, έκανε περιοδεία στον Δήμο Πεντέλης ο Γ. Καραμέρος, όταν οι άλλοι δύο συνδυασμοί σφύριζαν αδιάφορα περί ακομμάτιστης Τ.Α.

Στις δικές μας προεκλογικές συγκεντρώσεις κλήθηκε ο ίδιος και οι υπ. Περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού Δύναμη Ζωής.

Ο δικός μας συνδυασμός μετέτρεψε από την περασμένη Δευτέρα το εκλογικό του κέντρο και τα εκλογικά του περίπτερα σε εκλογικούς χώρους της Ρένας Δούρου.

Η Πεντέλη Εν Δράσει- Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών, με ομόφωνη απόφασή της, εξέδωσε ανακοίνωση την επόμενη μέρα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών ότι δεν θα στηρίξει κανέναν από τους δύο διεκδικητές του δευτέρου γύρου, για λόγους που έχουμε εκθέσει καθ΄  όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Θεωρώ, λοιπόν, τουλάχιστον αστοχία τη δήλωση του Γ. Καραμέρου για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Πεντέλης.

Τέλος θα ήθελα να καλέσω τους δημότες της Πεντέλης την Κυριακή να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το ψηφοδέλτιο Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου, καθώς θεωρώ πως είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής.

 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet