Πεντέλη 2020: Προσχηματική και απαξιωτική η πρόσκληση της κ. Κεχαγιά για κατάθεση προτάσεων επί του Τεχνικού Προγράμματος
Πολιτική

Πεντέλη 2020: Προσχηματική και απαξιωτική η πρόσκληση της κ. Κεχαγιά για κατάθεση προτάσεων επί του Τεχνικού Προγράμματος

Για «προσχηματική και απαξιωτική πρόσκληση» από πλευράς της δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά για τη κατάθεση προτάσεων εκ μέρους των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου πάνω στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022 κάνει λόγο ο επικεφαλής του συνδυασμού Πεντέλη 2020.

«Στέλνοντας ένα πρόχειρο email (27/10/2021) προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Πεντέλης, η κ. Κεχαγιά ξεκίνησε μια δήθεν διαβούλευση για τη σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος 2022, γράφοντας επί λέξει: “Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα, εν όψει της σύνταξης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου μας για το έτος 2022, παρακαλούμε όπως έχουμε τις προτάσεις σας για νέα έργα και μελέτες μέχρι την Παρασκευή 05/11/2021» σημειώνει ο κ. Άγγελος Παλαιοδήμος και προσθέτει:

«Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη και επαναλαμβανόμενη τακτική της κ. Κεχαγιά γίνεται εκ του πονηρού. Από τη μία μεριά θέλει προσχηματικά να φανεί ότι επιζητεί συναινέσεις για τη σύνταξη του τεχνικού προγράμματος. Από την άλλη, όμως, απαξιώνει πλήρως τις δημοτικές παρατάξεις, ζητώντας την τελευταία στιγμή από όλους τους δημοτικούς συμβούλους να καταθέσουν “φιλολογικές” προτάσεις». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet