Χρυσό μετάλλιο για την επίλεκτη ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Χρυσό μετάλλιο για την επίλεκτη ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση της στο Gala ρυθμικής γυμναστικής, που διεξήγαγε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο ΟΚΑΠΑ στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, η επίλεκτη ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον διαγωνισμό «HELLAS GYM FOR LIFE CHALLENGE», της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Το θέμα του προγράμματος ήταν το «ORIGAMI» με προπονήτρια τη Νίκη Πολίτη, ενώ όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η επίλεκτη ομάδα ανακηρύχθηκε «χρυσή ομάδα» και ολοκλήρωσε την παρουσίαση της, συμμετέχοντας  στο GALA την Κυριακή 18/6/2022 στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ.

Η επίλεκτη ομάδα ρυθμικής του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού έχει κατακτήσει ακόμα τρία χρυσά μετάλλια σε αντίστοιχα Challenge και Contest και τρία ειδικά βραβεία. Δύο φορές το ειδικό βραβείο «Άννα Πολλάτου» για την ομάδα με τα καλύτερα στοιχεία ρυθμικής και ένα ειδικό βραβείο καλύτερης ενδυματολογικης παρουσίας. Επιπλέον, θα συμμετάσχει στην World Gymnaestrada το 2023 στην Ολλανδία.

Τα μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής θα συνεχιστούν και την καλοκαιρινή περίοδο, από 27 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου 2022 με βασικά στοιχεία, τη φυσική κατάσταση, τη μυϊκή ενδυνάμωση και εναλλακτικές μορφές χορογραφίας, κάθε Τρίτη -Τετάρτη και Πέμπτη οι Α-Β-Γ Δημοτικού 17:30-18:30 & οι Δ-Ε-ΣΤ Δημοτικού 18:30-19:30.  Πληροφορίες καθημερινά (14:00-20:00) στην γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ρ. Φεραίου και Μπουμπουλίνας) στον τηλεφωνικό αριθμό 210 6728043.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet