Συνεδριάζει Δευτέρα 11/5 το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλοθέης – Ψυχικού
Πολιτική

Συνεδριάζει Δευτέρα 11/5 το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλοθέης – Ψυχικού

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλοθέης – Ψυχικού.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της διαπραγμάτευσης του Δημάρχου για την εκμίσθωση του θερινού δημοτικού κινηματογράφου «ΦΙΛΟΘΕΗ» στην Κοινότητα Φιλοθέης.

2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020. (εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Μπονάτσος).

3. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Yπουργείο Εσωτερικών της πράξης με τίτλο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού» από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης IX «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες». (εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ζερβός).

4. Έγκριση της αναμόρφωσης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και των Νομικών Προσώπων του Δήμου οικονομικού έτους 2020. (εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Μπονάτσος).

5. Έγκριση εκτέλεσης της εργασίας: «Φύτευση και συντήρηση χώρων πρασίνου» προϋπολογισμού 2.500.000,00 € με Φ.Π.Α. με διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού άνω των ορίων. (εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ζέππου-Χαρλαύτη).

6. Έγκριση 1ου ΑΠΕ (Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών) του έργου: «Επισκευές – Συντηρήσεις Σχολικών Κτιρίων 2018». (εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ζερβός).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet