ΠΑΚ Χαλανδρίου: 6ο ανάμεσα σε 72 Συλλόγους Άρσης Βαρών
Αθλητισμός

ΠΑΚ Χαλανδρίου: 6ο ανάμεσα σε 72 Συλλόγους Άρσης Βαρών

Ο Σύλλογος Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου κατέκτησε την 6η θέση στην πανελλήνια κατάταξη των Σωματείων Άρσης Βαρών όλης της Ελλάδος, ανάμεσα σε 72 Συλλόγους.

Το ΠΑΚ Χαλανδρίου, συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την επιτυχία αυτή και παράλληλα ευχαριστεί τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Κατσαϊδώνη, όπως επίσης και τους παλαιότερους προπονητές της ομάδας, όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Μια πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα είδηση έλαβε ο Σύλλογος μας την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, όπου μας ανακοινώθηκε ότι στην πανελλήνια κατάταξη των Σωματείων όλης της χώρας για το έτος 2013, κατακτήσαμε την 6η θέση, ανάμεσα σε εβδομήντα δύο (72) Συλλόγους, που έλαβαν μέρος σε όλα τα Πρωταθλήματα.

Η αξιοζήλευτη αυτή διάκριση του Τμήματος της Άρσης Βαρών του Σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο του έτους 2013, καταγράφει με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο τη σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλουν τα τελευταία χρόνια όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ομάδας μας, με καθοδηγητή τον αξιόλογο προπονητή μας κ. Γιάννη Κατσαϊδώνη, συνεπικουρούμενο από τον έφορο μας κ. Πάνο Λυσίκατο.

Η Ομάδα Άρσης Βαρών του ΠΑΚ ΧαλανδρίουΗ παραγωγική εργασία που συντελείται στο Τμήμα μας πιστώνεται στον πολύτιμο συνεργάτη μας και προπονητή κ. Γιάννη Κατσαϊδώνη που τα τελευταία εννέα (9) χρόνια δουλεύει άοκνα και μεθοδικά για την πρόοδο της Άρσης Βαρών του Π.Α.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και την ανάπτυξη του Αθλητισμού στο Χαλάνδρι.

Παραβιάζοντας τους κανόνες δεοντολογίας και της σεμνότητας που διακρίνουν τον άνθρωπο Γιάννη Κατσαϊδώνη, οφείλουμε σε ένδειξη αναγνώρισης των πολύτιμων υπηρεσιών που προσφέρει στον Σύλλογο μας, να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό ότι πρόκειται για μια χαρισματική προσωπικότητα του σύγχρονου αγωνιστικού Αθλητισμού της χώρας μας.

Με την Ιδιότητα του αθλητή ο Γιάννης Κατσαϊδώνης τίμησε την πατρίδα μας συμμετέχοντας σε δύο (2) Ολυμπιάδες και κατακτώντας αντίστοιχα την 10η και την 9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980 και στο Λος Άντζελες το 1984. Το έτος 1975 σημείωσε Πανευρωπαϊκό Ρεκόρ Εφήβων στην κατηγορία των 52 κιλών, ενώ το έτος 1978 κατακτά Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων της Σόφιας και την 5η θέση στο Παγκόσμιο Εφήβων, στην κατηγορία των 56 κιλών.

Με την ιδιότητα του προπονητή από το 1985 μέχρι το 2004 υπήρξε Ομοσπονδιακός Προπονητής των Εθνικών Ομάδων Εφήβων, Νεανίδων, Γυναικών και Ανδρών, με επιστέγασμα τη συμμετοχή του ως προπονητής της σπουδαίας Ολυμπιακής μας Ομάδας στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϋ το 2000 καθώς και στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004.

Η σημαντική προσφορά του Γιάννη Κατσαϊδώνη στον αγωνιστικό Αθλητισμό της χώρας μας συνεχίζεται αδιάλειπτα, εφόσον, από το 2005 μέχρι σήμερα, έχουμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να είναι συνεργάτης μας στο Π.Α.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Κλείνοντας την ευχάριστη αυτή αναφορά μας για τη σημαντική διάκριση του Τμήματος της Άρσης Βαρών, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι ο Σύλλογος μας στο παρελθόν έχει ξαναζήσει ανάλογες επιτυχίες, με αποκορύφωμα το έτος 2005 και το έτος 2006 όταν είχε κατακτήσει τη δεύτερη (2η) και την τέταρτη (4η) θέση αντίστοιχα, στην Πανελλήνια κατάταξη των Σωματείων.

Με την ίδια ευκαιρία αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και τους παλαιούς προπονητές μας κ.κ: Δημήτρη Ηλιάδη, Όλεκ Πανατίδη, Κώστα Απολωνάτο και Παναγιώτη Δήμου για τη δική τους ξεχωριστή συμβολή στην ανάπτυξη του Τμήματος της Άρσης Βαρών του Συλλόγου μας.

Η τρέχουσα επιτυχία μας όμως, θεωρούμε ότι έχει ιδιαίτερο σημειολογικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι το τοπίο στον αγωνιστικό χάρτη της χώρας μας έχει αλλάξει ριζικά και οι συνθήκες για τον Σωματειακό Αθλητισμό έγιναν εξαιρετικά δύσκολες και ανυπέρβλητες. Για τον λόγο αυτό αξίζουν πολλά μπράβο και θερμές ευχαριστίες στα παιδιά του Αγωνιστικού Αθλητισμού για τη δική τους μοναδική υπέρβαση, γιατί πλέον και σήμερα αγωνίζονται ξανά για την «Φανέλα και την Πορτοκαλάδα».-

Για το ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Παναγιώτης Τζήμος

Πρόεδρος του Δ.Σ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet