Παρά τον αιφνιδιασμό, το ΠΑΚ κέρδισε την Ένωση Βύρωνα με 3-2 σετ
Αθλητισμός

Παρά τον αιφνιδιασμό, το ΠΑΚ κέρδισε την Ένωση Βύρωνα με 3-2 σετ

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου 2015 απέναντι στην Ένωση Βύρωνα η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

“Με την πεποίθηση ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε μεγάλη αντίσταση βρεθήκαμε προ εκπλήξεως”, τονίζεται, καθώς η Ένωση είχε να επιδείξει δυο πολύ δυνατές άκρες και καλή αμυντική λειτουργία.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες το ΠΑΚ βρέθηκε να χάνει γρήγορα με 2-0 σετ, αλλά από εκεί και πέρα αντέδρασε και με ανεβασμένο σέρβις και άμυνα κατάφερε την ανατροπή.

“Μια πολύ σημαντική ανατροπή, όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Η ομάδα μας έδειξε υπομονή, είχαμε καλή τακτική και την απαιτούμενη ψυχραιμία στα δύσκολα σημεία, προσόντα που μας χάρισαν τη νίκη.

Η διαιτησία του αγώνα ήταν μέτρια με αρκετά λάθη, κλείνοντας συχνά τα μάτια σε παραβάσεις των αντιπάλων πάνω στο φιλέ. Συνεχίζουμε με αυτόν τον ρυθμό, καθώς η συνέχεια είναι απαιτητική”, αναφέρει ο Σύλλογος, δίνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια και ευχόμενος καλή συνέχεια στην ομάδα της Ένωσης Βύρωνα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet