1 έπαθλο και 14 μετάλλια… σήκωσαν οι αθλητές κι αθλήτριες του ΠΑΚ
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

1 έπαθλο και 14 μετάλλια… σήκωσαν οι αθλητές κι αθλήτριες του ΠΑΚ

“Παρά τη διατήρηση των έκτακτων και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν τα τρία τελευταία χρόνια στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, οκτώ Πανελλήνια Πρωταθλήματα να διεξάγονται σε μια διοργάνωση, η ανυπαρξία αγώνων και η εφαρμογή της νέας καινοτομίας τα Σωματεία να επιβαρύνονται πάνω από το 60% της συνολικής δαπάνης συμμετοχής των αθλητών τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, η Ομάδα της Άρσης Βαρών του Συλλόγου μας κατάφερε να κατακτήσει ένα ομαδικό έπαθλο στην κατηγορία των Γυναικών και οι αθλητές μας να κατακτήσουν 14 μετάλλια, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Άρσης Βαρών, που διεξήχθησαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης από 2 μέχρι 4 Οκτωβρίου 2015”.  

Με αυτό τον τρόπο ξεκινά την ανακοίνωσή του ΠΑΚ Χαλανδρίου σχετικά με τις επιτυχίες των αθλητών του, που μόνο μικρές δεν είναι. Ειδικότερα:

Η Ευτυχία Ανανιάδου, στην κατηγορία +75 κιλών, επιβεβαίωσε για άλλη μια χρονιά την κυριαρχία της και ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια των αγώνων, κατακτώντας την πρώτη θέση στις Γυναίκες, με ένα έπαθλο και τρία χρυσά μετάλλια.

Στα χνάρια της ακολουθεί η νεαρή Ευγενία Λέκκα, η οποία στην κατηγορία των 75 κιλών στις Νεανίδες κέρδισε ένα έπαθλο και τρία χρυσά μετάλλια, ενώ στις Νέες Γυναίκες τρία ασημένια μετάλλια και τέλος στις Γυναίκες κέρδισε τρία ασημένια μετάλλια.

Στην κατηγορία των 85 κιλών στους Έφηβους και στους Παίδες, ο νεαρός Σπύρος Ποζίδης κατέκτησε την τρίτη θέση και δύο χάλκινα μετάλλια, στην κίνηση του αρασέ με 116 κιλά.

“Η συγκομιδή των 14 μεταλλίων, (6 χρυσά, 6 ασημένια και 2 χάλκινα), στην επανάληψη των “πέτρινων” χρόνων που δυστυχώς βιώνει το άθλημα αποτελεί συνέχεια της σταθερής και επίπονης δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο τμήμα της Άρσης Βαρών του Συλλόγου μας, με πρωτεργάτη τον καταξιωμένο προπονητή μας Γιάννη Κατσαϊδώνη, παρά τις δυσκολίες και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή μας λειτουργία και την εχθρική συμπεριφορά του Δήμου Χαλανδρίου σε βάρος του Σωματείου μας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών και των αθλητριών που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα:

Σταυράτη Αγγελική: κατηγορία 58 κιλών, με επιδόσεις 47 κιλά αρασέ, 60 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 107 κιλά. Κατέκτησε την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών και την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών.

Λέκκα Ευγενία: κατηγορία 75 κιλών, με επιδόσεις 45 κιλά αρασέ, 55 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 100 κιλά. Κατέκτησε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών, την 2η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Νεανίδων, με συγκομιδή εννέα συνολικά μεταλλίων (3 χρυσά, 6 ασημένια).

Ανανιάδου Ευτυχία: κατηγορία +75 κιλών, με επιδόσεις 115 κιλά αρασέ, 132 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 256 κιλά. Κατέκτησε την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών και τρία χρυσά μετάλλια.

Τοπάλης Παναγιώτης: κατηγορία 77 κιλών, με επιδόσεις 125 κιλά αρασέ, 140 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 265 κιλά.  Κατέκτησε την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Ανδρών.

Ποζίδης Σπύρος: κατηγορία 85 κιλών, με επιδόσεις 116 κιλά αρασέ, 128 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 244 κιλά.  Κατέκτησε την 5η θέση στο Πρωτάθλημα Ανδρών, την 6η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Εφήβων και την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Παίδων.

Παντελόπουλος Νικόλαος: κατηγορία 94 κιλών, με επιδόσεις 95 κιλά αρασέ, 116 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 211 κιλά.  Κατέκτησε την 5η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, και την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Αναγνωστάκης Γεώργιος:  κατηγορία 94 κιλών, με επιδόσεις 86 κιλά αρασέ, 111 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 197 κιλά.  Κατέκτησε την 8η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.

Φούκας – Οικονομόπουλος Χρήστος: κατηγορία +105 κιλών, με επιδόσεις 136 κιλά αρασέ, 152 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 288 κιλά.  Κατέκτησε την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Ανδρών.

“Η διοίκηση του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια και να συγχαρεί όλους τους Αθλητές και τις Αθλήτριες του Τμήματος Άρσης Βαρών, τον προπονητή μας Γιάννη Κατσαϊδώνη, καθώς και το μέλος του Δ.Σ  του Συλλόγου μας Μανώλη Ρεμπέλη.

Κλείνοντας την παρέμβαση μας, θέλουμε να υπενθυμήσουμε στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών να επανεξετάσει το οργανωτικό μοντέλο διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, που προκηρύσσει οκτώ διοργανώσεις σε μία, με συνέπεια την απίστευτη ταλαιπωρία των συμμετεχόντων αθλητών και των  Σωματείων, πριν αφανιστούν εξ ολοκλήρου αθλητές και Σωματεία”, καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet