Επίσκεψη ομάδας Γερμανών εργαζομένων στο Χαλάνδρι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επίσκεψη ομάδας Γερμανών εργαζομένων στο Χαλάνδρι

Εικοσαμελής ομάδα εργαζομένων από διαφορετικά κρατίδια της Γερμανίας επισκέφθηκε το Χαλάνδρι, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας επιμορφωτικής άδειας κατ’ έτος που τους παρέχεται και φέρει τίτλο «Σήμερα οι Έλληνες αύριο εμείς; Eπιπτώσεις της ευρωπαϊκής πολιτικής στην Ελλάδα».

«Είναι η τέταρτη φορά που εργαζόμενοι και σωματεία σε αυτό το πλαίσιο επισκέπτονται και επιλέγουν την πόλης μας, μια πόλη με κοινές αξίες και προοδευτικούς ανθρώπους όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν» επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου.

Τους Γερμανούς εργαζόμενους υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, και ο νέος αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών και Αθλητισμού, Χάρης Μαυρουδής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως οι πρόσφατες εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα αποτελέσματα των αυτοδιοίκητων εκλογών, τα  υπό εξέλιξη έργα της πόλης, αλλά και η πρόσφατη μεγάλη επιτυχία που αφορά στη βιοαεριοκίνηση απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου με βιοαέριο από οικιακά απόβλητα δημοτών που παράχθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Waste4think.

Η συνάντηση έκλεισε με αμφότερες υποσχέσεις για μελλοντικές συναντήσεις και μεταφοράς από πλευράς των Γερμανών των νέων πληροφοριών της πόλης του Χαλανδρίου στη χώρα τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet