Χαλάνδρι σε Δράση: Η διοίκηση «πετάει τη μπάλα στην εξέδρα» όταν πιάνεται με τη «γίδα στην πλάτη»
Πολιτική

Χαλάνδρι σε Δράση: Η διοίκηση «πετάει τη μπάλα στην εξέδρα» όταν πιάνεται με τη «γίδα στην πλάτη»

Η δημοτική παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση, με επικεφαλής τον Γιώργο Κουράση, δίνει μίαν ακόμη απάντηση στην «κόντρα» που έχει ξεσπάσει με τη δημοτική αρχή Χαλανδρίου με αφορμή τα μισθώματα της ΦΛΥΑ Α.Ε., αλλά επεκτείνεται -όπως φαίνεται- σε όλα τα πεπραγμένα…

Σε έντονο ύφος η παράταξη ξεκινά την ανακοίνωσή της – απάντηση σε αντίστοιχο δελτίο Τύπου της διοίκησης– απευθυνόμενη στον κ. Σίμο Ρούσσο, λέγοντας «ακούστε κύριε δήμαρχε, για να τελειώνουμε με αυτά τα κολπάκια σας. Είναι πραγματικά “συγκινητικό” πόσο πιστά ακολουθείτε τις συνταγές ΣΥΡΙΖΑ στον αποπροσανατολισμό και το πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα, όταν συλλαμβάνεστε κατά το κοινώς λεγόμενο με τη “γίδα στην πλάτη”» και συνεχίζει:.

»Αυτή η τακτική της “καραμέλας” κάθε φορά που είστε στριμωγμένος για το τι κάνανε οι προηγούμενοι, κατά αντιστοιχία αυτής των συντρόφων σας, για το τι έκανε η επάρατη Δεξιά από τη σύσταση του ελληνικού κράτους και μετά, πρέπει να τελειώσει.

»Θα μας πείτε, βέβαια, με αυτή τη συνταγή και με κάποιες “αγνώστου” εκδότη φυλλάδες, που αναπαρήγαγαν βρωμιές, παραπλανήσατε έστω ελάχιστους ανενημέρωτους πολίτες, “τσιμπώντας” την ψήφο τους και κερδίσατε τις εκλογές. Γιατί να μην συνεχίσετε την ανήθικη, “επιτυχημένη” αυτή συνταγή; Και λέμε ανήθικη γιατί είχατε πέντε ολόκληρα χρόνια στη Διοίκηση του Δήμου να οδηγήσετε στη Δικαιοσύνη όλες τις παράνομες ή παράτυπες έστω υποθέσεις (ενέργειες ή παραλείψεις που πιπιλίζετε) των προκατόχων σας.

»Δεν τολμήσατε να το κάνετε γιατί καλά γνωρίζετε ότι θα “τρώγατε το κεφάλι σας” τόσες αποζημιώσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, που θα σας κυνηγούσαν για πολλά χρόνια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet