Έγκλημα στη Σητεία: Νέες λεπτομέρειες για τη ζωή της συζύγου του καρδιολόγου
Κοινωνία

Έγκλημα στη Σητεία: Νέες λεπτομέρειες για τη ζωή της συζύγου του καρδιολόγου

Η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, που δολοφονήθηκε στη Σητεία από τον εραστή της, ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της πριν από μερικά χρόνια.

Την ιστορία της ζωής της παρουσιάζει το cretalive.gr, που αναφέρει ότι ήταν «χαμηλών τόνων» και βοηθούσε τη μητέρα της καθαρίζοντας σπίτια. Αυτή ήταν και η αφορμή με την οποία γνώρισε -πριν από πέντε χρόνια- τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη, στο ιατρείο του.

Η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα και πριν από τέσσερα χρόνια η 38χρονη Νταίζη έμεινε έγκυος, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον 68χρονο γιατρό, που επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει απόγονο. Αμέσως παντρεύτηκε την 38χρονη, ανοίγοντάς της διάπλατα την πόρτα σε μια καινούργια ζωή, με ανέσεις που δεν είχε ονειρευτεί.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον εφηβικό της έρωτα, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα η σχέση της με τον 37χρονο Βούλγαρο αστυνομικό και μέλλοντα δολοφόνο του συζύγου της, να αναζωπυρωθεί. Συχνά ταξίδευε στη Βουλγαρία για να βρίσκεται κοντά του έχοντας πάντα μαζί της το παιδί.

Τον τελευταίο χρόνο λέγεται ότι ο γνωστός καρδιολόγος είχε καταλάβει ότι έχει εραστή, και οι συχνοί τσακωμοί οδήγησαν το ζευγάρι σε διάσταση. Μάλιστα ο γιατρός είχε εκφράσει σε συγγενικό του πρόσωπο τον προβληματισμό του σε σχέση με την πατρότητα του παιδιού, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να κάνει τεστ DNA, αφού η μητέρα δεν άφηνε το παιδί ποτέ από κοντά της.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet