Αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη μετά το κρούσμα κορωνοϊού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη μετά το κρούσμα κορωνοϊού

Από το μεσημέρι της Τετάρτης 26/2, όταν και ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού, η κίνηση σε σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης έχει αυξηθεί περίπου 150%.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη έχει αυξηθεί παρά πολύ η κίνηση στα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να αδειάζουν τα ράφια. Ήδη αρχίζουν να μειώνονται τα αποθέματα από αλεύρι, ζάχαρη, μακαρόνια, παξιμάδια και προϊόντα κατάψυξης που υπήρχαν στα ράφια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει διευθυντής καταστήματος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο thestival.gr, «από τις 13:00 η κίνηση του καταστήματος είναι αυξημένη κατά 150% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της περσινής ημέρας. Υπάρχουν αποθέματα, όμως αν συνεχιστεί αυτό που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες, τότε σύντομα όλα τα ράφια θα είναι άδεια».

Αυτό πάντως που τόνισαν τα στελέχη μεγάλων αλυσίδων είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άμεσο πρόβλημα επάρκειας και κατά συνέπεια δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

«Αυτό που θα γίνει τις επόμενες ημέρες είναι να στέλνουμε αυξημένες παραγγελίες στα καταστήματά μας. Μόλις αδειάζουν τα ράφια, οι υπάλληλοί μας θα τα ξαναγεμίζουν», σημειώνουν.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet