Κορωνοϊός: Στις 15 Σεπτεμβρίου πετάμε τις μάσκες, ανέφερε η Μ. Παγώνη
Eurokinissi.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κορωνοϊός: Στις 15 Σεπτεμβρίου πετάμε τις μάσκες, ανέφερε η Μ. Παγώνη

Μια πολύ αισιόδοξη  πρόβλεψη για την πανδημία του κορωνοϊού έκανε την Κυριακή του Πάσχα 2/5 η διευθύντρια της Γ’ Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς), Ματίνα Παγώνη, η οποία ανέφερε ότι τις μάσκες θα τις φοράμε μάλλον μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η κ. Παγώνη αναφέρθηκε στην αρχή στους εμβολιασμούς σημειώνοντας ότι «πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους νέους, καθώς ο αριθμός που έτρεξε να κλίσει ραντεβού για εμβόλιο είναι πάρα πολύ μεγάλος». Αυτό όπως εξήγησε είναι σημαντικό καθώς έτσι χτίζεται το τείχος ανοσίας. 

Στη συνέχεια τόνισε ότι το εμβόλιο για τώρα είναι το μόνο όπλο που διαθέτουμε κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και πρόσθεσε πως σιγά – σιγά ξεκινούν οι θεραπείες κατά της ασθένειας.

Ακόμα η κ. Παγώνη πρόσθεσε ότι θεωρεί πως στα μέσα Σεπτεμβρίου θα είναι η ώρα για να «πετάξουμε τις μάσκες», καθώς εάν συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό οι εμβολιασμοί θα έχουμε φτάσει σε ένα υψηλό ποσοστό ανοσίας κατά του κορωνοϊού. 

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet