Α. Τσίπρας: Σε νέο μνημόνιο οδηγεί η συμφωνία με τρόικα
Πολιτική

Α. Τσίπρας: Σε νέο μνημόνιο οδηγεί η συμφωνία με τρόικα

Η συμφωνία με την τρόικα θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα νέο μνημόνιο, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «δεν είπε τίποτε για τον φόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον κ. Α. Τσίπρα «η μόνη αλήθεια που ειπώθηκε σήμερα από τον κ. Α. Σαμαρά ήταν πως η κυβέρνηση τήρησε τις υποσχέσεις της. Αλλά τις τήρησε πλήρως και μονομερώς, μόνο προς την τρόικα και όχι προς τον ελληνικό λαό».

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της συμφωνίας ο κ. Α. Τσίπρας υποστήριξε ότι «η συμφωνία για την οποία επαίρεται ο κ. Α. Σαμαράς προβλέπει κατάργηση των τριετιών, απελευθέρωση απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, νέες απολύσεις στο δημόσιο τομέα και μόνιμη φτώχεια για τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους. Πρόκειται για μια βίαιη επιτάχυνση του σχεδίου υποτίμησης της εργασίας, των περιουσιών και των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Με αυτή την συμφωνία ο κ.Α.  Σαμαράς ταυτίστηκε για πάντα με το μνημόνιο. Για την ακρίβεια, ο κ. Α. Σαμαράς είναι το μνημόνιο. Και από το μνημόνιο θα βγούμε, μόνο όταν ο λαός μας στείλει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας την κυβέρνησή του».

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet