Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022
Επικοινωνία 94FM

Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και το εορταστικό πνεύμα δεν… λέει να έρθει στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, παρά την πληθώρα εκδηλώσεων που πραγματοποιούν δήμοι, φορείς και σύλλογοι. Τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και όχι μόνο είναι πολλά και αυτή την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022, στην ανταπόκριση του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ για το δημοτικό ραδιόφωνο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» σχολιάσαμε κάποια εξ αυτών, όπως:

  • Την πιθανή υποψηφιότητα του δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη στην εκλογική περιφέρεια Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, που δημιουργεί… ζυμώσεις στο πλαίσιο της αυτοδιοικητικής του παράταξης.
  • Την πρόταση του Γιάννη Μυλωνάκη στην Αγία Παρασκευή, που… αναστάτωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, το έργο του κολυμβητηρίου, αλλά και μία απόρριψη προσφυγής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
  • Τη συνεχιζόμενη κόντρα Σίμου Ρούσσου και Χάρη Ρώμα στο Χαλάνδρι για τα πολιτιστικά κονδύλια που… δεν πήρε ο Δήμος από την Περιφέρεια Αττικής.
  • Το ποιος πληρώνει και το ποιος τελικά θα απολαύσει τη μεγάλη ανάπλαση που ετοιμάζεται στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι.

Ακούστε τον σχολιασμό του υπεύθυνου του ιστοτόπου ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, Θάνου Σταθόπουλου, στον «Επικοινωνία 94FM»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet