Γ. Σγουρός: O κ. Πατούλης «φίμωσε» το ΠΕ.ΣΥ. Αττικής αναφορικά με την κακοκαιρία
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Γ. Σγουρός: O κ. Πατούλης «φίμωσε» το ΠΕ.ΣΥ. Αττικής αναφορικά με την κακοκαιρία

«Ο κ. Πατούλης “φίμωσε” σήμερα (18/2) το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αρνούμενος, σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, τον ψευτοφιλελεύθερο κ. Τζήμερο και τους τάχα “ανεξάρτητους” περιφερειακούς συμβούλους που έχει διορίσει αντιπεριφερειάρχες, να συζητηθεί, προ ημερησίας διάταξης, το ζήτημα της αντιμετώπισης της καταστροφής που προκάλεσε η “Μήδεια”», όπως αναφέρει ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Σγουρός σημειώνει τα εξής:

Aντί αυτού αξίωσε να τοποθετηθεί επί του θέματος, μονολογώντας για ώρα, χωρίς να επιτρέψει να υπάρξει τοποθέτηση και αντίλογος της αντιπολίτευσης και αφού ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου φρόντισε να κλείσει τα μικρόφωνα των επικεφαλής των παρατάξεων!

Ο κ. Πατούλης, αντί να δεχθεί τον ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο στο ανώτατο θεσμικό όργανο της Περιφέρειας, εξώθησε το σύνολο της αντιπολίτευσης σε αποχώρηση από τη συνεδρίαση, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται η διοικούσα παράταξη τον διάλογο.

Εάν δεχόταν τη συζήτηση, θα άκουγε τις θέσεις μας για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων και κυρίως θα μάθαινε για την πρότασή μας, που έχει κατατεθεί εδώ και τρία χρόνια να υπογειοποιηθούν τα καλώδια της ΔΕΗ σε ευαίσθητες περιοχές, πρόταση που ανακοίνωσε σήμερα μετά βαΐων και κλάδων ο πρωθυπουργός.

Ατύχησε όμως ο, φωτογραφιζόμενος στο Σύνταγμα εν μέσω καταστροφής, κ. περιφερειάρχης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή» στις 17/2/2021 «το φεστιβάλ φωτογενούς αναρμοδιότητας του κ. Πατούλη δεν μπόρεσε να φτάσει σε πολλά σπίτια. Δεν είχαν ρεύμα για να τον θαυμάσουν. Για χάρη των πολιτών, στους οποίους οφείλει να δώσει εξηγήσεις, μπορεί να επαναλάβει την παράσταση, μετά την κακοκαιρία. Με το ίδιο φουσκωτό μπουφάν, λίγο φελιζόλ για χιόνι και το Τριώδιο για τελετουργικό άλλοθι…..».

Υ.Γ.: Ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Μητσοτάκης είναι ενημερωμένος για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στην Περιφέρεια Αττικής;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet