Επίσκεψη στις Δ.Κ. του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού πραγματοποίησε ο Γ. Κουμουτσάκος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επίσκεψη στις Δ.Κ. του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού πραγματοποίησε ο Γ. Κουμουτσάκος

Ο κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, βουλευτής Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε ολοήμερη εξόρμηση στην περιοχή του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του βουλευτή.

Αρχικά επισκέφθηκε το βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις», όπου και ενημερώθηκε για τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων από την κ. Ελένη Νικολέλη. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου συνομίλησε με τους ιερείς, τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού, π. Ιωαννίκιο και τους π. Χριστόδουλο και π. Γεώργιο.

Ο κ. Κουμουτσάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Νέου Ψυχικού, Νίκο Στρατηγό, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Νίκο Φωτιάδη και την κ. Ξένη Σιγάλα και κ. Άρη Φασιλάκη, μέλη της Επιτροπής του Ν. Ψυχικού.

Ακολούθησε η επίσκεψη στην κοινότητα του Παλαιού Ψυχικού όπου ο βουλευτής είχε συνομιλία με την πρόεδρο της Κοινότητας Φαίνη Χατζηαθανασιάδου. Παράλληλα, είχε εκτενή συζήτηση με την κ. Έλση Δημουλά, δημοτική σύμβουλο και υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Ο κ. Κουμουτσάκος, πρότεινε στην πρόεδρο τη μετονομασία της βιβλιοθήκης, σε Δημοτική Βιβλιοθήκη «Κοσμάς Πολίτης», καθώς στο κτήριο στο οποίο στεγάζεται έζησε ο εν λόγω συγγραφέας και πεζογράφος.

Στη συνέχεια ο κ. Κουμουτσάκος ενημερώθηκε για την κατάσταση του λατομείου Κέκρωπα και αργότερα μετέβη στην περιοχή της νέας αγοράς Παλαιού Ψυχικού, όπου και συναντήθηκε με επιχειρηματίες και καταστηματάρχες.

Αργότερα, ο βουλευτής επισκέφθηκε το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκο Κούκη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες και τα σχέδια ανάπτυξης του Ιδρύματος.

Στην περιοχή της Φιλοθέης, ο κ. Κουμουτσάκος επισκέφθηκε τα γραφεία του Κοινοτικού Καταστήματος Φιλοθέης και είχε συνομιλία με την πρόεδρο Πένυ Ζαφειροπούλου και τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γ. Παπαχρόνη.

Σε συνέχεια επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, για την πορεία των έργων διευθέτησης του ρέματος Ποδονίφτη, ο κ. Κουμουτσάκος είχε εκτενή ενημέρωση από τον κ. Ν. Ζερβό, εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, με αρμοδιότητα τα θέματα της Βιώσιμης Κινητικότητας, τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών και τις μελέτες και συνεννοήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς για το ρέμα Ποδονίφτη.

Ο κ. Κουμουτσάκος είχε συνάντηση και ενημέρωση για τις πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού από την πρόεδρο του ΟΚΑΠΑ, Σοφία Βυθούλκα και την πρόεδρο του ΔΗΚΕΦΙΨ, Παυλίνα Πανταζή.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλοθέης-Ψυχικού, Μαρία-Χριστίνα Παλαιολόγου.

Τέλος, ο βουλευτής συναντήθηκε με την κ. Ζήνα Μπαμπή, πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο Φιλοθέης-Ψυχικού της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet