Περιφέρεια προς Δύναμη Ζωής: Τα έργα στη Ν. Φιλαδέλφεια εκτελούνται κανονικά και δεν είναι στον αέρα
Πολιτική

Περιφέρεια προς Δύναμη Ζωής: Τα έργα στη Ν. Φιλαδέλφεια εκτελούνται κανονικά και δεν είναι στον αέρα

«Η ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Δύναμη Ζωής σχετικά με την υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Αττικής να εκτελέσει στη Νέα Φιλαδέλφεια εκθέτει ανεπανόρθωτα τους συντάκτες της» αναφέρει η περιφερειακή αρχή. 

Όπως τονίζει, «κανένα έργο που σχετίζεται με το γήπεδο της ΑΕΚ δεν είναι στον αέρα, ούτε φυσικά υπάρχει ζήτημα χρηματοδότησης λόγω έλλειψης κονδυλίων. Η χθεσινή ανακοίνωση της αναδόχου εταιρείας, η οποία αναφέρει ότι τα έργα της υπογειοποίησης συνεχίζονται κανονικά, καθώς και ότι η υλοποίησή τους προηγείται του χρονοδιαγράμματος που προβλέπεται από τη σύμβαση, τη διαψεύδει πανηγυρικά».

Η περιφερειακή αρχή καλεί «την παράταξη της αντιπολίτευσης να σοβαρευτεί και να μην “ψαρεύει” συμπάθεια σε θολά νερά» και προσθέτει: 

«Αν πραγματικά η παράταξη της προηγούμενης διοίκησης ανησυχούσε για την ικανότητα της Περιφέρειας Αττικής να εκτελεί έργα, ας φρόντιζε να μην άφηνε άδεια ταμεία στη σημερινή διοίκηση, σε σχέση με τις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει, γνωρίζοντας ότι δεν θα τις εκπλήρωνε ποτέ». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet