Συνάντηση Γ. Πατούλη με εθελοντές Πολιτικής Προστασίας από Δήμους & επιχειρήσεις της Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Πατούλη με εθελοντές Πολιτικής Προστασίας από Δήμους & επιχειρήσεις της Αττικής

«Στόχος μας είναι να μην αφήσουμε να πάει ούτε μία μέρα χαμένη. Εργαζόμαστε μεθοδικά για την βήμα προς βήμα υλοποίηση ενός ρεαλιστικού σχεδίου Πολιτικής Προστασίας, το οποίο θα υλοποιηθεί στην Περιφέρεια Αττικής. Δημιουργούμε ένα δίκτυο συνεργασιών. Καταγράφουμε τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας με ένα κεντρικό στόχο. Την 1η  Σεπτεμβρίου να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής» επισήμανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης που είχε σήμερα το απόγευμα, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, με ομάδα εθελοντών από Δήμους και επιχειρήσεις της Αττικής.

Ο κ. Γ. Πατούλης απευθυνόμενος στους εθελοντές υπογράμμισε ότι φτάνουν πια οι διαπιστώσεις.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Ήρθε η ώρα για δράση. Η έλλειψη σχεδίου, η αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων, η έλλειψη συντονισμού και ουσιαστικά η μετάθεση ευθυνών από τον  έναν στον άλλον, αποτελούν παθογένειες που πρέπει να λάβουν τέλος. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν.

»Ως Νέα Αρχή για την Αττική έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο και θα είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε από την 1η Σεπτεμβρίου που θα αναλάβουμε καθήκοντα».

«Ήρθε η ώρα της αφύπνισης. Η ώρα της δράσης. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη η Αττική να κάνει μια Νέα Αρχή και στον τομέα της πολιτικής προστασίας», τόνισε κλείνοντας.

Εισηγητές στη συνάντηση ήταν ο επίτιμος αρχηγός της Πυροσβεστικής, Σωτήρης Γεωργακόπουλος και ο επιπυραγός Κώστας Τσίγκας. Τη συζήτηση συντόνιζε ο υπεύθυνος προγράμματος του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική, Σωτήρης Παπασπυρόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet