Οι πρώην «ομοτράπεζοι» που σήμερα δεν… μιλιούνται
Πρόσωπα

Οι πρώην «ομοτράπεζοι» που σήμερα δεν… μιλιούνται

Κάποτε κάθονταν γύρω από το ίδιο παραταξιακό τραπέζι, στον συνδυασμό του τέως δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου. Τώρα ανταλλάσσουν «θερμές» ανακοινώσεις, που βρίθουν από σκληρούς, έως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και «φαρμακερά βέλη».

Ο λόγος για τους Άγγελο Παλαιοδήμο (επικεφαλής της παράταξης «Πεντέλη 2020» και αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου), Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου (επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Συμμαχία»), Λευτέρη Κοντουλάκο (επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά Μαζί») και Βασίλη Μπούρα (ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, εκλεγμένο με την παράταξη «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή»).

Τι έχουν να μοιράσουν οι 4 πρώην «ομοτράπεζοι»; Με εξαίρεση τον κ. Παπακωνσταντίνου που παραμένει στην ίδια παράταξη, αυτή του τέως δημάρχου, οι υπόλοιποι τρεις επέλεξαν προεκλογικώς διαφορετικούς δρόμους. Μετά τις εκλογές, ο κ. Παλαιοδήμος συνέπραξε με τη διοίκηση της νυν δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά, ο κ. Μπούρας επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί, ενώ ο κ. Κοντουλάκος έδειξε εξ αρχής ότι δεν είχε καλή… χημεία με τη συνδιοίκηση. Φυσικό επόμενο, λοιπόν, ο κ. Παλαιοδήμος να αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους πρώην «συντρόφους» του, αφού -κατ’ αυτούς- επιδίδεται σε απίστευτες «κωλοτούμπες», προκειμένου να εξυπηρετήσει προσωπικά πολιτικά συμφέροντα. Και για τον ίδιο, ωστόσο, οι πρώην συνεργάτες του στη διοίκηση Στεργίου έχουν αναλάβει «ύποπτους» ρόλους, μόνο και μόνο για να πλήξουν τη σημερινή διοίκηση στον Δήμο.

Μπερδευτήκατε; Δικαίως. Το πολιτικό κουβάρι στον Δήμο Πεντέλης είναι τόσο μπλεγμένο που καθιστά σχεδόν αδύνατη την πιθανότητα να ξετυλιχθεί… το αντίθετο μάλλον. Όσο θα περνά ο καιρός θα μπερδεύεται και περισσότερο, αφού -όπως τουλάχιστον προειδοποιούν οι παραπάνω «πρωταγωνιστές»- ο καθένας έχει για τη «γούνα» του άλλου πολλά «ράμματα».

Μόνο που όλα τα παραπάνω έχουν αντίκτυπο στη λειτουργία του Δήμου και στον τρόπο που αυτός θα πορευθεί τα υπόλοιπα περίπου 3,5 χρόνια. Χρονικό διάστημα που κάθε άλλο παρά μικρό είναι για να διανυθεί μέσα σε ένα τόσο πολεμικό κλίμα…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet