Ο Σίμος Ρούσσος «φτιάχνει σχολή» στο Χαλάνδρι στον τομέα της ανακύκλωσης
Πρόσωπα

Ο Σίμος Ρούσσος «φτιάχνει σχολή» στο Χαλάνδρι στον τομέα της ανακύκλωσης

Μπορεί η στήλη να έχει κάποιες φορές στηλιτεύσει τον τρόπο με τον οποίο ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, έχει χειριστεί μείζονα πολιτικά και κοινωνικά θέματα στον Δήμο του, ωστόσο οφείλει να αναγνωρίσει ότι στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων έχει κάνει σημαντικό έργο.

Και δεν το δείχνουν μόνο οι έρευνες, που φέρνουν τον εν λόγω Δήμο σε περίοπτη θέση σε ό,τι αφορά τον συγκεκριμένο τομέα, ούτε οι διάφορες καινοτομίες που κατά καιρούς εισάγει στον τρόπο που ανακυκλώνει τα απορρίμματά του, αλλά και η γενικότερη εικόνα της πόλης από πλευράς καθαριότητας.

Το ευτύχημα είναι, όπως τονίζει και ο ίδιος ο δήμαρχος, ότι όλες αυτές οι αλλαγές δεν πάνε στον… βρόντο, αφού και οι πολίτες και οι επαγγελματίες στο Χαλάνδρι έχουν αρχίσει να υιοθετούν οικολογικότερες συμπεριφορές, κατανοώντας όλο και περισσότερο ότι η ορθή διαχείριση των οικιακών και άλλων απορριμμάτων μόνο οφέλη έχουν να φέρουν στις πόλεις μας, αλλά στο περιβάλλον μας.

Ο κ. Ρούσσος, έχοντας δίπλα του και τον υπερ-δραστήριο εντεταλμένο σύμβουλο στον τομέα Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών, Γεράσιμο Λυμπεράτο, κατάφερε να κάνει τη διαφορά στον Δήμο Χαλανδρίου. Ας ελπίσουμε ότι θα βρει πολλούς μιμητές, ώστε κάποια στιγμή -στο άμεσο μέλλον- να μην χρειάζεται να φορτώνουμε τη χώρα με νέες «Φυλές»…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet