Ο Παναγιώτης Ιωάννου παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους της Νέας Δημιουργίας
Χωρίς κατηγορία

Ο Παναγιώτης Ιωάννου παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους της Νέας Δημιουργίας

Η αμεσότητα του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Ιωάννου με τους πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, το άρτιο πρόγραμμα της Νέας Δημιουργίας, αλλά και η ισχυρή ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αναδείχθηκαν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η παράταξη στο δημοτικό θέατρο την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου, η ενθουσιώδης και δυναμική παρουσία των πολιτών όλων των ηλικιών έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ήρθε η ώρα για μία πραγματική αλλαγή πορείας στον Δήμο μας.

Και δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς με μηνύματα τους οι δήμαρχοι Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος και Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Παναγιώτη Ιωάννου.

Χωρίς υπερβολές και επικοινωνιακά… show, αλλά με γνώση, όραμα και διάθεση για δουλειά ο Παναγιώτης Ιωάννου παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που κάνει τη διαφορά για το μέλλον της πόλης μας. Άλλωστε η παρουσία του Παναγιώτη Ιωάννου στα κοινά της πόλης από το μακρινό 1982 αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τη βαθιά γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη, αλλά και των τεράστιων δυνατοτήτων που διαθέτει.

Χωρίς… φόβο αλλά με πάθος και αγάπη για την πόλη ο Παναγιώτης Ιωάννου απάντησε σε όσους θεωρούν ότι στα 68 του είναι ηλικιωμένος για να γίνει δήμαρχος. «Αν οι κάτοικοι θέλουν έναν δήμαρχο που θα πάρει το φτυάρι και θα σκάψει τότε δεν είμαι ο κατάλληλος.

Αν όμως θέλουν έναν δήμαρχο που μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά τότε, ναι είμαι ο καταλληλότερος. Αυτό άλλωστε έχει αποδειχθεί από την πολυετή μου παρουσία σε θέσεις ευθύνης στον επαγγελματικό τομέα» τόνισε ο κ. Ιωάννου.

Στη συνέχεια δήλωσε «ερωτευμένος» με την πόλη, κάτι το οποίο όπως υπογράμμισε «μου δίνει δύναμη να εργάζομαι από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Όταν είσαι ερωτευμένος δεν κουράζεσαι. Αγαπώ την πόλη μου!».

Ο επικεφαλής της Νέας Δημιουργίας υπενθύμισε στους πολίτες ότι το πρόγραμμα της παράταξης δημιουργήθηκε μετά από διαβούλευση μηνών. «Δεν είναι μία έκθεση ιδεών. Τα συζητήσαμε μαζί και τα παρουσιάζουμε σε όλους» είπε ο Παναγιώτης Ιωάννου.

Για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε ότι το 2019 επέλεξε να στηρίξει στον 2ο γύρο των εκλογών την υποψηφιότητα του Τάσου Μαυρίδη, προκειμένου να μη μείνει ακυβέρνητος ο Δήμος.

Ο κ. Ιωάννου πρόσθεσε ότι από τη διετή παρουσία του ως αντιδήμαρχος πρόσφερε πολλά, επισημαίνοντας ότι για αυτό δικαιώθηκε η τότε επιλογή του.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον Παναγιώτη Ιωάννου να παρουσιάζει στους πολίτες τα σημεία που διαφοροποιούν το πρόγραμμα της Νέας Δημιουργίας από τα αντίστοιχα των άλλων δημοτικών παρατάξεων και που είναι τα παρακάτω:

• Δημιουργία επιτροπής «Σοφών» με τη συμμετοχή πρώην δημάρχων και προέδρων. Η επιτροπή θα συνεδριάζει 2 φορές το χρόνο και θα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα.

• Δημιουργία άτυπου συμβουλίου με επιλαχόντες υποψηφίους συμβούλους από όλες τις παρατάξεις.

• Δημιουργία Συμβουλίου Νέων, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της νέας γενιάς της πόλης μας.

• Σχέση Δήμου- Εκκλησίας, με αντιδήμαρχο να αναλαμβάνει την ευθύνη για την συνεργασία των δύο πλευρών. Ενίσχυση συσσιτίων για τους αδύναμους συμπολίτες μας μέσω της εκκλησίας. Εκκλησίες απόλυτα προσβάσιμες για ΑμεΑ.

• Μέσω διαδημοτικής συνεργασίας αναζήτηση χώρου για τη δημιουργία κοιμητηρίου

Ο Παναγιώτης Ιωάννου στην ομιλία του αναφέρθηκε και στο θέμα του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου στη Λυκόβρυση ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα συνεχίσει την κατασκευή του εφόσον εκλεγεί δήμαρχος. «Υπάρχουν αξεπέραστες δυσκολίες όσον αφορά πολεοδομικά θέματα και αυτά δεν αλλάζουν. Θα μπορούσε ο Δήμος να το πουλήσει ή να το κάνει αμαξοστάσιο» τόνισε.

Ο επικεφαλής της Νέας Δημιουργίας στη συνέχεια ανακοίνωσε την πρόθεσή του ο Δήμος να στηρίξει τα ζευγάρια που αποκτούν το πρώτο τους παιδί και έχουν χαμηλά εισοδήματα (κάτω από 20.000 ευρώ ετησίως) με 1.000 ευρώ εφάπαξ.

Σύντομη αλλά ουσιαστική αναφορά έκανε στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την πόλη, όπως η διάνοιξη της Λεωφόρου Κύμης, η ΠΥΡΝΑ, η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός, το πράσινο τα δάση, οι σχολικές υποδομές κ.α. «Με σωστό συντονισμό μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα για την πόλη μας» είπε ο Παναγιώτης Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου μίλησε ακόμα για την Γ΄ ηλικία, τον μαζικό αθλητισμό, τα αδέσποτα, αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν προκειμένου να στηριχθούν οι άνεργοι αλλά και οι τοπικές επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι 48 υποψήφιοι δημοτική σύμβουλοι της Νέας Δημιουργίας με τον Παναγιώτη Ιωάννου να σημειώνει ότι «Όλοι μου ήταν προσωπική επιλογή. Έχουμε μία δυνατή ομάδα, έχουμε την καλύτερη ομάδα που αξίζει να στηρίξετε».

Στο τέλος της εκδήλωσης την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου, ο Παναγιώτης Ιωάννου εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη διαχρονική της στήριξη. Ακολούθησε κέρασμα από την παράταξη στους πολίτες, όπου κατά τη διάρκειά του συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το μέλλον της Λυκόβρυσης και της Πεύκης.

Στην εκδήλωση της Νέας Δημιουργίας παραβρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Λυκοβρυσης κ Γιώργος Σαρμάς, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης και νυν υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Αττική Μπροστά» Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Εκπρόσωποι από τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ Νίκο Χαρδαλιά, Γιάννη, Σγουρό, Γιώργο Ιωακειμίδη και Φίλιππο Καμπούρη.

Η κ Έλλη Μήτση πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Λυκοβρυσης Πεύκης. Ο Πρόεδρος κ Θωμάς Παπαζαχαρίου του Συλλόγου “Αριστοτέλης”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet