Βράβευση του ΣΠΑΠ από τον Δήμο Διονύσου
Αυτοδιοίκηση

Βράβευση του ΣΠΑΠ από τον Δήμο Διονύσου

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) βραβεύθηκε από τον Δήμο Διονύσου για τη συνεχή, αδιάλειπτη εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά του στον Δήμο και στο κοινωνικό σύνολο, τη χρονιά που κλείνει.

Την ειδική τιμητική πλακέτα απένειμε στον πρόεδρο του ΣΠΑΠ και γενικό γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Βλάσση Σιώμο, ο δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν, επίσης, το Πυροσβεστικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και όλες οι Εθελοντικές Ομάδες του Δήμου Διονύσου για τη σημαντική τους προσφορά στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Διονύσου.

Ο κ. Βλάσσης Σιώμος με την ευκαιρία της βράβευσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή βράβευση αποτελεί για τον ΣΠΑΠ και εμένα προσωπικά ιδιαίτερη τιμή από έναν Δήμο στον οποίον ο εθελοντισμός και η προσφορά βρίσκεται σε ιδιαίτερή ανάπτυξη και με τον οποίον η συνεργασία μας, εδώ και πολλά χρόνια, είναι αγαστή και στενή.

»Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις Εθελοντικές Ομάδες, αλλά και κάθε έναν εθελοντή ξεχωριστά, καθώς και όλα τα στελέχη αιρετά και μη του Δήμου, που έχουν ως αντικείμενο την Πολιτική Προστασία για την πολύ καλή συνεργασία μας, αλλά και τη σημαντική δουλειά που επιτελούν.

»Εύχομαι σε όλους όσοι επιχειρούν λιγότερα περιστατικά, αλλά και ασφαλείς και αποτελεσματικές εξόδους, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Νέα Ευτυχισμένη Χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet