Επεισόδια στην πορεία των εργαζομένων στους δήμους
Φωτογραφία: από video/Ionian TV
Αυτοδιοίκηση

Επεισόδια στην πορεία των εργαζομένων στους δήμους

Δεν έλειψαν τα επεισόδια στη σημερινή (14/12) πορεία των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που προκήρυξαν για «τη συνεχιζόμενη απαξίωση της Αυτοδιοίκησης», αλλά και διεκδικώντας τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Σύμφωνα με το in.gr, την ώρα που η πορεία των εργαζομένων των δήμων είχε φτάσει στο υπουργείο Εσωτερικών ,στη Βασ. Σοφίας, οι απεργοί ζήτησαν να συναντηθούν με εκπρόσωπο της κυβέρνησης, δημιουργήθηκε ένταση και η αστυνομία απάντησε με ρίψη χημικών.

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν, στην ανακοίνωση για την κήρυξη της 24ωρης απεργίας, τη δυσαρέσκειά τους για την ακρίβεια, που, όπως τονίζουν, «κατατρώει το ήδη πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων», αλλά και για την «έλλειψη προσωπικού σε όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που δημιουργεί πλέον ανυπέρβλητα εμπόδια στην εξυπηρέτηση των δημοτών».

Επίσης, κάνουν λόγο για «συνεχιζόμενη απαξίωση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για την περιφρονητική αντιμετώπιση των εργαζομένων των ΟΤΑ από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και μερίδας αιρετών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet