Η καρδιά του πολιτισμού χτυπά στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού (26/8 – 28/9)
Αυτοδιοίκηση

Η καρδιά του πολιτισμού χτυπά στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού (26/8 – 28/9)

Η καρδιά του πολιτισμού χτυπά και πάλι στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού. Μια περιπέτεια, μια μεγάλη γιορτή, που συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία για 20 χρόνια, αρχίζει στις 26 Αυγούστου 2015 και διαρκεί έως τις  28 Σεπτεμβρίου 2015.

Το «Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού», το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του Δήμου, ξεκινά μια ακόμα ξεχωριστή διαδρομή επιθυμώντας να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης.

Στο «21ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού» δυναμικά δίνουν το «παρών», οι τέχνες του θεάτρου, της μουσικής και του χορού, στο Κηποθέατρο Παπάγου, χώρο συνάντησης και συμμετοχής.

Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος καλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν μια σειρά από εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις που επιλέχτηκαν με υπευθυνότητα και με στόχο την προαγωγή του πολιτισμού. «Γιατί», όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανακοίνωσή του, «ο πολιτισμός είναι όνειρο, είναι όραμα, είναι παιδεία, αλλά κυρίως είναι ελπίδα».

Το λογότυπο του Φεστιβάλ δημιούργησε ο καταξιωμένος ζωγράφος Αλέκος Φασιανός, τον οποίο ο Δήμος ευχαριστεί για τη δημιουργία, καθώς επίσης και τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο για τις πολύτιμες συμβουλές του. Παράλληλα, ο Δήμος, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθειά του προκειμένου να προσφέρουν ποιοτικές εκδηλώσεις με χαρακτήρα επίκαιρο και διαχρονικό.

Δείτε το πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εναλλακτικά να δουν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού ως εξής:

  • Στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
  • Στη σελίδα του Δήμου στο facebook.
  • Κατεβάζοντας τη mobile εφαρμογή από το Google Play, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jupitee.festpapagou  και σε λίγες ημέρες και από το Apple Store (Αναζήτηση: Φεστιβάλ Παπάγου Χολαργού).

Κηποθέατρο Παπάγου: Οδός Κορυτσάς, 6η Στάση Παπάγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet