Δ. Παπαστεργίου: Είναι πρώτη φορά που δίνονται τόσα χρήματα στην Αυτοδιοίκηση αλλά…
Θεσμικοί Φορείς

Δ. Παπαστεργίου: Είναι πρώτη φορά που δίνονται τόσα χρήματα στην Αυτοδιοίκηση αλλά…

«Αυτόν τον χειμώνα κουτσά στραβά θα τον βγάλουμε. Το θέμα είναι τι κάνουμε για να μη ζήσουμε άλλο τέτοιο χειμώνα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου σε συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε αποκλειστικά στον «Επικοινωνία 94.0FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου, τα σχεδόν 250 εκατ. ευρώ που έχει δώσει επιπλέον η Κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι τα περισσότερα που έχουν δοθεί τα τελευταία χρόνια, εντούτοις οι ανάγκες είναι πολλαπλάσιες.

«Είναι η πρώτη φορά που δίνονται τόσα χρήματα στην Αυτοδιοίκηση και αν στα οικονομικά και σε επίπεδο χρηματοδοτικών εργαλείων γίνονται πράγματα, δυστυχώς στα θεσμικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καταστατική θέση των αιρετών έχουμε μείνει πίσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημ. Παπαστεργίου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε όλα τα μείζονα θέματα, που θα συζητηθούν εκτενώς στο επικείμενο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ, που θα διεξαχθεί στον Βόλο 21-23 Νοεμβρίου. Το τέλος ταφής απορριμμάτων, το χαμηλό ποσοστό ανακύκλωσης, η έλλειψη προσωπικού, η εξοικονόμηση ενέργειας, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα είναι μερικά από όσα θα τεθούν επί τάπητος, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Αναφορικά με τις επικείμενες εκλογικές μάχες και απαντώντας στις φήμες που τον θέλουν να αλλάζει πολιτικό μετερίζι και να διεκδικεί μία εκ των 4 βουλευτικών εδρών των Τρικάλων, ο κ. Παπαστεργίου ξεκαθάρισε πως προτιμά να συνεχίσει το άγριο αυτοδιοικητικό ταξίδι, ανακοινώνοντας την εκ νέου υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Τρικκαίων.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΕΔΕ για τη συνέντευξη του Δ. Παπαστεργίου στον «Επικοινωνία 94.0FM»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet