Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η ημερίδα «Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προκλήσεις και Ευκαιρίες» της ΕΝΑ
Σύνδεσμοι-Φορείς

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η ημερίδα «Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προκλήσεις και Ευκαιρίες» της ΕΝΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προκλήσεις και Ευκαιρίες», η οποία έλαβε χώρα την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, όπως ενημερώνει η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ)

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ημερίδα μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της σελίδας της ΕΝΑ με τη συμμετοχή του υφυπουργού Απλούστευσης Διαδιακασιών του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γεώργιου Γεωργαντά, του προέδρου της ΕΝΑ και δημοτικού συμβούλου του Δήμου Παλλήνης κ. Νεκτάριου Καλαντζή, του επίκουρου καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνου Φούσκα, του Head of Research & Development της Protergia – Mytilineos κ. Βασίλη Νικολόπουλου, του αντιδημάρχου του Δήμου Ανατολικης Σάμου και Τομεάρχη Νέων τεχνολογιών & Καινοτομίας της ΕΝΑ, κ. Γεώργιου Διονυσίου και του αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Μιχαήλ Κούπκα. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. Προκόπης Αγγελόπουλος.

Η Ένωση επισημαίνει ότι «συζητήθηκαν διεξοδικά οι κινήσεις του υπουργείου ψηφιακής διακυβέρνησης όσον αφορά την ψηφιακή βίβλο και οι μελλοντικές ευκαιρίες που αυτό θα αποφέρει, οι συνέργειες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην απλούστευση των διαδικασιών, αλλά και στην ταχύτερη υλοποίηση της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού που αυτές θα βοηθήσουν, καθώς επίσης και τα υπάρχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι για τη χάραξη της ψηφιακής στρατηγικής».

«Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος πέραν όλων των παραπάνω θα παίξει σημαντικό ρόλο στα ελληνικά αλλά και ευρωπαικά δεδομένα τα επόμενα έτη μιας και τα μέλη της αποτελούν το φυτώριο των επόμενων αυτοδιοικητικών της νέας εποχής», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet